OPEN PLATFORM VOOR INNOVATIES IN MOBILITEIT

Dit platform is bedoeld als een praktische gids voor iedereen die geïnteresseerd is om meer te weten over Nederlandse innovaties op het gebied van mobiliteit. Het biedt een overzicht van lopende projecten en programma's, publieke en private partners die actief zijn op dit gebied, overheidsbeleid, voorbeelden van concrete innovatieve oplossingen en andere relevante onderwerpen. Dutch Mobility Innovations (DMI) is een open community platform van en voor professionals. Iedereen kan zich kosteloos registreren en actief participeren.

VERBIND

DEEL

WERK SAMEN

VEILIG

Publieke Community's


Op het DMI platform worden community's gevormd rondom een bepaalde innovatie thema/programma. Binnen deze hoofdcommunity's worden in subcommunity's diverse projecten geïnitieerd.

Een community kan publiek (voor iedereen zichtbaar) of privé zijn. Hieronder de publieke hoofdcommunity's.

Zoeken & vinden


Op DMI staan duizenden documenten, artikelen, blogs, video's etc. Elke contentype kan getagd worden: om zaken te filteren en vindbaar te maken. De tags zijn gerubriceerd in thema's, dossiers en taggroepen. Klik op onderstaande links of gebruik het zoekvenster bovenin de menubalk om content te scannen. Bij elke zoekactie maak je gebruik van aanvullende filters zoals: meest relevant, meest recent, meest besproken, hoogste waardering, datum(range), type content, auteur en community. Dit filter krijg je te zien zodra je gaat zoeken. Standaard wordt gesorteerd op "meest relevante" content.