Werk en Contact informatie

ELBA\REC
Communicatie
Amersfoort, Utrecht Nederland

Over mij

Dagelijks creatieve ideeën ontwikkelen om in een veranderende markt resultaten te behalen. Doelgroepgericht, probleemoplossend en vooral onderscheidend, zodat de opdrachtgevers daarvan optimaal kunnen profiteren. Of het nu gaat om een bedrijf, organisatie, (vastgoed)project, dienst of concept, het is mijn uitdaging telkens weer te verrassen met onderscheidende marketing-/communicatie/- en/of contentstrategieën en passende communicatietrajecten of contentmarketing om doelen snel en efficiënt te bereiken. Vastgoed- en Smart-Citykenner met de actuele kennis en ervaring voor het juiste resultaat!

Bedrijfsprofiel

ELBA\REC is gevestigd in Amersfoort en als media- en communicatiebureau specialist op het gebied van vastgoed, stad en ruimte, ofwel de fysieke leefomgeving. We adviseren en ondersteunen bedrijven op het gebied van media en communicatie, zowel online als offline. Via onze eigen  vakmedia en titels inspireren we professionals en brengen we kennis en netwerken bij elkaar.

Onze vakinhoudelijke kennis en netwerken zetten we ook in voor onze klanten. Met onze dienstverlening op het gebied van communicatie en contentmarketing brengen we uw bedrijf, dienst, project, gebied of product op de juiste manier voor het voetlicht en helpen we u uw marketing- en communicatiedoelstellingen te behalen.

ELBA\REC heeft alle specialisaties in huis: we brengen nieuws en achtergronden via onze vakbladen en websites, we produceren teksten en grafische producties, en we organiseren vakevenementen en studiereizen. We onderscheiden ons door een creatieve aanpak, maar altijd vanuit de inhoud en vooral door te doen! Zo biedt ELBA\REC perspectief. Ook voor u!

Persoonlijk

23-Dec

Community info

22-jan-21
Member
Reader Reader
7