Werk en Contact informatie

INFO
IT sector
Amsterdam, Noord Holland Nederland

Over mij

Als Marketing Manager bij INFO ben ik verantwoordelijk voor alle owned, earned en paid communicatie van INFO. Als Business Innovation Partner voor klanten zoals NS en Greenwheels hebben we een voorliefde voor mobiliteit. Om aan de juiste digitale oplossingen te werken vinden we het belangrijk om te begrijpen wat voor uitdagingen er zijn en hoe we Nederland mobiel kunnen houden.

Ons team bestaat uit ongeveer 90 mensen met 21 nationaliteiten die allemaal dezelfde voorliefde voor design en innovatie in hun DNA hebben. Samen werken we sinds 1994 werken we voor klanten zoals de NS, Greenwheels, Adyen, Graydon, Voetbal International en Takeaway.com

Bedrijfsprofiel

INFO helpt organisaties groeien door innovatie, sinds 1994. Met een holistische aanpak, omdat we geloven dat innoveren alleen slaagt als je inzoomt op verschillende niveaus. Dit betekent dat we je innovatievisie en roadmap helpen definiëren (advisory), digitale producten en diensten ontwerpen (strategy) en hoogwaardige maatwerkoplossingen bouwen (delivery). Zo leveren we precies wat je nodig hebt om vooruit te komen. Of je nu een nieuwe markt in stapt, of juist midden in een druk speelveld staat. 

 

Persoonlijk

30-Nov

Community info

19-jun-20
Member
Reader Reader
30