Werk en Contact informatie

Persblik, Connecting Minds
's-Gravenhage

Over mij

 Aernout Bouwman-Sie (1973), oprichter van Persblik, is sinds 2009 als zelfstandig communicatieadviseur actief. Daarnaast was hij in de periode 2013-2019 ‘managing director’ van Jababeka Finance, een in Amsterdam gevestigde dochteronderneming van de aan de beurs van Jakarta genoteerde Indonesische projectontwikkelaar Jababeka. Bouwman-Sie is lid van het ‘Royal Netherlands Institute of Southeast Asian and Caribbean Studies‘.

Voor Bouwman-Sie zich als zelfstandig communicatieadviseur vestigde, was hij acht jaar actief in de dagbladjournalistiek bij achtereenvolgens het Financieele Dagblad, het dagblad voor de bouw Cobouw en NRC Handelsblad.

Bouwman-Sie studeerde politicologie aan de Universiteit van Amsterdam met als specialisatie moderne Aziatische geschiedenis. In het kader van zijn studie bracht hij een half jaar door aan de School of Oriental and African Studies (SOAS) in Londen. Aan de Hogeschool Utrecht volgde hij de postdoctorale opleiding journalistiek. Bouwman-Sie is enthousiast gebruiker van het auto-deelplatform SnappCar.

Bedrijfsprofiel

Verbinden van partijen die actief zijn op het snijvlak van mobiliteit, energie en vastgoed.

Persoonlijk

16-Nov

Community info

27-sep-19
Activity - 1 Activity - 1
0