Werk en Contact informatie

XXImo B.V.
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant Nederland
01-Oct-13

Over mij

Ervaren salesprofessional met focus op new business binnen de zakelijke mobiliteit met specialisme in nieuwe mobiliteitsoplossingen voor de mid Corporate en large Corporate accounts.

Commercieel verantwoordelijk voor de uitrol van multi mobility bij corporate organisaties binnen zowel de private als publieke sector in Nederland. Daarnaast commercieel verantwoordelijk en ondersteunend bij onze Nederlandse partners met onze gezamenlijke proposities: Athlon Mobility Card, Alphabet Mobiliteitskaart, Arval Mobility Card en NS Mobility Card.

Mobiliteit wordt flexibeler, duurzamer en efficiënter XXImo is een nieuw en uniek mobiliteitsconcept voor de zakelijke reiziger. De kaart op creditcardformaat maakt het mogelijk om al uw zakelijk verkeer te plannen, administreren en betalen. Met XXImo bepaalt u zelf wat de beste manier is om van A naar B te reizen. Alleen met de auto, met de auto en het openbaar vervoer of een combinatie van taxi, fiets en openbaar vervoer: de keuze is aan u. Ook uw hotel of vergaderlocaties boekt en betaalt u met XXImo.

XXImo: Mobiliteit in de 21e eeuw

 

Persoonlijk

31-Oct

Community info

19-jul-18
Activity - 1 Activity - 1
2