Werk en Contact informatie

Future City Foundation
Strategie ontwikkeling

Over mij

Ik ben graag bezig op het snijvlak van ruimtelijke ordening en de communicatie daarover in de meest brede zin. Ik breng mensen bij elkaar om er samen aan te werken dat onze steden, dorpen en ons land als geheel beter worden. Ik doe dat graag op een innovatieve manier. Ik ben sterk inhoudelijk gedreven en word enthousiast als ik mooie ideeën mag bedenken en uitvoeren.Ik ben er van overtuigd dat onze steden de komende jaren een enorme transitie ondergaan door internet en technologisering. Die transitie kan alleen slagen als ontwerpers, bestuurders en technologiespecialisten samen nadenken over en werken aan nieuwe visies, processen en producten. De manier waarop steden functioneren verandert daardoor ingrijpend, maar ook de manier waarop ze ontstaan. Aan die transitie wil ik meewerken. Dat doe ik momenteel als directeur Kennis en Ontwikkeling bij ELBA\REC en vanuit die rol ook als Hoofdlaborant in het Kennislab voor Urbanisme dat ik heb ontwikkeld en opgericht en als programmamanager bij de Future City Foundation. Ook ben ik projectmanager van de City Deal 'Een slimme stad, zo doe je dat' en kwartiermaker bij de City Deal 'Slim Maatwerk.'

Bedrijfsprofiel

De Future City Foundation is een ‘movement of communities’ die zich bezighouden met digitalisering en technologisering van regio’s, steden en dorpen. Wij verbinden professionals bij gemeenten, bedrijven en andere organisaties met elkaar om samen van die regio’s, steden en dorpen slimme gemeenschappen te maken met een gezonder leefomgeving, zoals bedoeld in Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties en conform onze Europese democratische waarden.
We denken dat een efficiënte, inclusieve en succesvolle samenwerking tussen overheden, bedrijven en technologieprofessionals kan bijdragen aan het oplossen van de uitdagingen van regio’s, steden en dorpen.
Wij geloven in een diepgaande, open, democratische samenwerking en co-creatie met verschillende groepen, waardoor we kunnen innoveren op een manier die anderen niet kunnen.
Future City heeft een eigen FIWARE Lab. De Future City Foundation is de eerste FIWARE iHub van Nederland en heeft een zitting in de Europese Board van de FIWARE Foundation.
Onze premium partners zijn: gemeente Amersfoort, Civity, DHM Infra, Economic Board Utrecht, ELBA\REC, Kennedy Van der Laan, gemeente Sittard-Geleen, Provincie Utrecht, Waterschap Vallei en Veluwe en VodafoneZiggo. - www.future-city.nl

Persoonlijk

Community info

10-dec-20
  • Member
  • Moderator
Adopter Adopter
1911