Bezig met laden...

ALD Automotive lanceert Mobility-as-a-Service oplossing ALD Move nu ook in België | MaaS-programma | DMI

home "»" Community's "»" MaaS-programma "»" artikelen "»" ALD Automotive lanceert Mobility-as-a-Service oplossing ALD Move nu ook in België
MaaS-programma

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Navigatie-item bewerken

Vereist De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
Vereist
Vereist
Vereist De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
 
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Registreer je Nu
ALD Automotive lanceert Mobility-as-a-Service oplossing ALD Move nu ook in België

ALD Automotive lanceert Mobility-as-a-Service oplossing ALD Move nu ook in België

 /5
0 (0stemmen)

ALD Automotive gaat haar klanten bedienen met een complete Mobility-as-a-Service-oplossing, die medewerkers in staat stelt hun trajecten slimmer te plannen. De Europese marktleider in leasing en mobiliteit bundelt in ALD Move verschillende vervoersmogelijkheden, zoals openbaar vervoer, deelmobiliteit en kilometervergoedingen. ALD Automotive creëert zo een sterk platform dat bedrijven in staat stelt hun werknemers individuele mobiliteitskeuzes te laten maken binnen hun loonpakket. Daarmee wil ALD Automotive de keuze stimuleren voor duurzamere of efficiëntere manieren van mobiliteit.

Vorig jaar kondigde ALD Automotive een deelneming aan in de start-up Skipr. Samen bieden ze in ALD Move nu een waaier aan mobiliteitsoplossingen in een efficiënt jasje. Dankzij het digitale platform in de vorm van een geïntegreerde applicatie, dashboard en een bijhorende betaalkaart met een vastgesteld budget, kunnen werkgevers hun werknemers nu duurzame, flexibele en verantwoorde mobiliteitsoplossingen aanreiken in het kader van het federaal mobiliteitsbudget, woon- en werkverkeer en professionele verplaatsingen. Deze lancering past perfect binnen de ambitie van ALD Automotive om haar aanbod uit te breiden in de vorm van flexibele, duurzame en digitale oplossingen.

In ALD Move biedt ALD Automotive onder andere mogelijkheden aan in het gebruiken van openbaar vervoer en deelmobiliteit, maar ook een kilometervergoeding of huisvestingskosten kunnen HR-medewerkers erin verwerken. Elke medewerker krijgt een ‘corporate wallet’, die hen in staat stelt individueel hun mobiliteitsbehoeftes te beantwoorden. Daarnaast biedt ALD Automotive ook advies en ondersteuning in het in werking stellen en het gebruiken van de oplossing.

“ALD Move biedt veel voordelen, voor zowel werkgevers als werknemers”, zegtAurélie Gillieaux, CEO van Skipr. “Met Skipr ontzorgen we HR-afdelingen in het maken van een mobiliteitsplan op maat voor elke werknemer. De oplossing die we nu samen met ALD Automotive op de markt brengen, is overzichtelijk, vereenvoudigt de administratie en bedrijven zijn in orde met de huidige fiscale regelgeving. Daarnaast is het voor werkgevers een sterke tool om talent aan te trekken en te behouden in een uitdagende arbeidsmarkt.”

ALD Move werd al succesvol gelanceerd in Frankrijk en Nederland. We zijn enthousiast over de uitrol in België en kijken uit naar de verdere uitbreiding in Europa”, voegt Xavier Kervyn, Head of Communication bij ALD Automotivetoe. “Samen met Skipr willen we in ALD Move de stap zetten van bedrijfswagens voor enkelen naar mobiliteit voor iedereen aan de hand van flexibele en duurzame oplossingen. Dankzij de technologie en expertise van Skipr, en de ambities en het netwerk van ALD Automotive kunnen we in Europa een stevige impact creëren. En dat is precies het doel dat we nastreven.”

Bron: PV magazine

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)