Bezig met laden...

Oproep: Handelsmissie Verenigd Koninkrijk: Kunstmatige Intelligentie en Duurzame Mobiliteit | MaaS-programma | DMI

home "»" Community's "»" MaaS-programma "»" artikelen "»" Oproep: Handelsmissie Verenigd Koninkrijk: Kunstmatige Intelligentie en Duurzame Mobiliteit
MaaS-programma

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Navigatie-item bewerken

Vereist De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
Vereist
Vereist
Vereist De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
 
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Registreer je Nu
Foto van 26pigeons op Unsplash Oproep: Handelsmissie Verenigd Koninkrijk: Kunstmatige Intelligentie en Duurzame Mobiliteit

Oproep: Handelsmissie Verenigd Koninkrijk: Kunstmatige Intelligentie en Duurzame Mobiliteit

 /5
0 (0stemmen)

Wilt u zakendoen in het VK en is uw organisatie gespecialiseerd in Kunstmatige Intelligentie (AI) of duurzame mobiliteit? Neem dan op 18 en 19 oktober 2022 deel aan de handelsmissie naar het VK (Londen). 

In het bijzonder worden vrouwelijke ondernemers uitgenodigd om deel te nemen. Aanmelden kan tot donderdag 1 september. Kijk voor meer informatie over de missie en het voorlopige programma op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

 Het Verenigd Koninkrijk (VK) is een van de belangrijkste handelspartners van Nederland, en onze Noordzeebuur. De handelsmissie biedt u de mogelijkheid om uw netwerk te verbreden en te verdiepen met nieuwe (zaken)partners en marktkansen te ontdekken. 

De missie staat onder leiding van de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Liesje Schreinemacher en de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, Vivianne Heijnen.

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)