MaaS Regional Pilots

Verlaat Community


Toevoegen nieuw tabblad

Voeg een hyperlink toe aan de communitynavigatie. U kunt linken naar interne of externe webpagina's. Voer de naam van het tabblad en de tab-URL in. Upload of kies een pictogram. Klik vervolgens op Opslaan.

De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
Aanbesteding raamcontracten MaaS van start per 17 september 2018. Lees artikel of ga naar TenderNed 

Banner

Waarom deze Community?

Deze community is voor alle geïnteresseerden in de aanpak die Rijk en regio’s gezamenlijk hebben op het gebied van Mobility as a Service (MaaS). In het speciaal gaat dit om de 7 MaaS-pilots. Deze pilots worden opgezet om gezamenlijk ervaring op te doen met MaaS. Onder MaaS wordt verstaan: het plannen, boeken en betalen van een reis middels een digitaal platform. Ook ondersteuning gedurende een reis vormt een onderdeel van MaaS. Reizigers krijgen hierbij een aanbod dat is gebaseerd op hun persoonlijke voorkeuren.

Wat kun je hier doen?

In deze community kan je alle informatie vinden over de MaaS-pilots, aanbestedingsprocedure, plenaire sessies, relevante nieuwsberichten en contactpersonen van zowel overheden als bedrijven. Ook is het voor bedrijven mogelijk zich te presenteren en in contact te komen met andere relevante spelers in de MaaS-keten. 

Als je actief wilt bijdragen of automatisch berichten wilt ontvangen dan kun je HIER REGISTREREN.

 

Schetsen MaaS

Community Managers

Liselotte Bingen 

Voor vragen over toegang tot deze community of andere algemene vragen kun je bij hen terecht.

Belangrijke Links

Recente activiteit

  • Geen activiteiten om te tonen.