Bezig met laden...

Op zoek naar een technologiepartner? | Nationale MaaS-pilots | Dutch Mobility Innovations

home "»" Communities "»" Nationale MaaS-pilots "»" blogs "»" Kevin Edmunds "»" Op zoek naar een technologiepartner?
Nationale MaaS-pilots

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Toevoegen nieuw tabblad

Voeg een hyperlink toe aan de communitynavigatie. U kunt linken naar interne of externe webpagina's. Voer de naam van het tabblad en de tab-URL in. Upload of kies een pictogram. Klik vervolgens op Opslaan.

De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Meld je Nu aan

Op zoek naar een technologiepartner?

 /5
0 (0stemmen)

Corethree heeft uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van een alles-in-één openbaar / privé hybride reisproduct dat passagiers de mogelijkheid biedt om end-to-end transport van herkomst naar bestemmingen in een bepaalde serviceregio te plannen en te kopen.

De reis die de app kan voorstellen, kan bestaan ​​uit meerdere vervoerswijzen, waaronder openbaar vervoer, te voet gelinkte verbindingen en privé-regelingen zoals taxi's en gedeelde fietsen, de selectie van die vervoerswijzen zal worden aangeboden op basis van de passagiersvoorkeuren. Ze kunnen dan in één transactie kopen, reizen via al hun gekozen modi, waarbij de app kaartjes presenteert die geschikt zijn voor elke vervoerswijze. Het eindresultaat is een virtuele app-operator-in-een-app, waarbij de app het enige wisselpunt is, het zorgt voor een soepele regeling van commerciële overeenkomsten om een ​​eenvoudig en snel mechanisme te bieden om reizen van A naar B te kopen .

We willen onze enorme ervaring in de transportsector met u delen, niet alleen op het gebied van toepassingen voor zuivere passagiers, maar ook bij de integratie van IT-oplossingen die verschillende delen van de bestaande, vaak verouderde technologie-infrastructuur raken. Met deze uitgebreide ervaring kunnen we anticiperen op de potentiële uitdagingen die gepaard gaan met het bouwen van de door u gewenste MaaS-oplossing en deze efficiënt aanpakken.

Het verschil tussen de IT-systemen die worden gebruikt door verschillende, zelfs aangrenzende transportbedrijven, is een voortdurende uitdaging en betekent dat zelfs transportbedrijven in dezelfde markt en regio over het algemeen op maat gemaakte systeemintegratie nodig hebben.

Hoewel er in Europa normen bestaan ​​met betrekking tot smartcard- en ticketformaten, zijn de IT-systemen die worden gebruikt voor het leveren en rapporteren van deze producten niet op een zinvolle manier gestandaardiseerd.

Om deze reden is Corethree een ideale leverancier die al is geïntegreerd met een grote verscheidenheid aan Nederlandse third party-transportsystemen voor vervoersbewijzen, en we handhaven ook consistentie in de manier waarop de resulterende gegevens worden verwerkt om ervoor te zorgen dat de juiste waarderelijstberekeningen worden gemaakt. Corethree's platform, Core Engine, is met opzet ontworpen om de tijd die nodig is om te integreren met externe systemen te verminderen, terwijl binnenkomende gegevens worden genormaliseerd en inhoud uit meerdere bronnen wordt samengevoegd in een enkele, standaard gebruikersinterface.

Wilt u meer weten?

Kevin.edmunds@corethree.net
+44 7824 665 007

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)