Bezig met laden...

Connected and Automated Driving showcase demonstreren tijdens Dutch Technology Week op 9 juni 2018? | MobilitymoveZ.NL | Dutch Mobility Innovations

home "»" Communities "»" MobilitymoveZ.NL "»" artikelen "»" Connected and Automated Driving showcase demonstreren tijdens Dutch Technology Week op 9 juni 2018?
MobilitymoveZ.NL

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Toevoegen nieuw tabblad

Voeg een hyperlink toe aan de communitynavigatie. U kunt linken naar interne of externe webpagina's. Voer de naam van het tabblad en de tab-URL in. Upload of kies een pictogram. Klik vervolgens op Opslaan.

De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Meld je Nu aan

Connected and Automated Driving showcase demonstreren tijdens Dutch Technology Week op 9 juni 2018?

 /5
Gem.: 0 / 5 (0stemmen)

Het projectteam MobilitymoveZ.NL.NL informeert u namens de Automotive Campus graag over de Dutch Technology Week. Op zaterdag 9 juni 2018 vindt de High Tech Ontdekkingsroute plaats op meerdere locaties in de Brainport Eindhoven regio. Daarbij trekt ook de Automotive Campus de nodige bezoekers door demonstraties rondom smart mobility te organiseren.

Zowel op de Automotive Campus zelf als voor vervoer tussen deze en andere campussen in de regio, worden demonstraties georganiseerd. Wanneer u een demonstratie of showcase heeft die al kan plaatsvinden, is dit een mooie kans om daar ook een breed publiek mee te bereiken.

Slimste regio van de wereld

Brainport Regio Eindhoven is in juni 2011 uitgeroepen door het  Intelligent Community Forum (ICF) uitgeroepen tot ‘Intelligent Community of the Year 2011’. Deze titel heeft Nederland een boost gegeven om o.a. mobiliteit nóg verder op de nationale en internationale kaart te zetten. 

Volgend jaar staat van 3 t/m 9 juni 2018 de regio geheel in teken van techniek tijdens de Dutch Technology Week (DTW). Partners van deze week zijn onder meer ASML, NXP, VDL, TU/e, HTC,DAF.

De DTW staat voor 4 duidelijke thema’s:

  • Trots op Nederland als koploper op het gebied van Smart Mobility
  • Stimuleren keuze bèta techniek
  • Nationaal en internationaal werven studenten techniek
  • Internationale profilering

Dutch Technology Week
Tijdens de Dutch Technology Week wordt technologie gepresenteerd als fun, uitdagend en kansrijk om te studeren, in te werken, in te ondernemen en in te investeren. De initiatiefnemers willen ervoor zorgen dat de deelnemers enthousiast en trots worden op technologie. Dutch Technology Week levert een belangrijke bijdrage aan het versterken van Nederland als wereldspeler.

Dutch Technology Week in Helmond

De afgelopen jaren nam Helmond in de Dutch Technology Week (DTW) deel. Een belangrijk onderdeel van deze week is de High Tech Ontdekkingsroute (HTOR) op 9 zaterdag juni 2018. Vorig trokken we circa 3.500 bezoekers naar de Automotive Campus.

De afgelopen jaren zijn er in Helmond activiteiten en events ontwikkeld die het publiek elk jaar verwonderde, een greep hieruit:

  • High Tech Ontdekkingsroute hotspots met in 2017 circa 3.500 bezoekers
  • GCDC (Grand Cooperative Driving Challenge). Opgepakt door internationale pers
  • Theater voorstelling over zelfrijdende vrachtwagens. Opgepakt door landelijke pers
  • Guiness Book of Records langste aaneensluitende rij van elektrische voertuigen, meer dan 700 elektrische voertuigen reden mee. 

Uw demo tijdens de HTOR laten zien?

Tijdens de High Tech Ontdekkingsroute 2017 willen de organisatoren van de Dutch Technology Week graag de aangesloten partners in MobilitymoveZ.NL een kans bieden om een showcase op gebied van Connected and Autonomous Driving te demonstreren. Gedacht wordt aan de inzet van automated  People Movers tussen de hotspot Automotive Campus in Helmond en hotspot VDL Industrial Modules (Brandevoortse Dreef 4, Helmond). Ook alle andere innovatieve vormen van mobiliteit die de bezoekers verbazen en verplaatsen komen in aanmerking. Persaandacht en exposure bij key-players uit het bedrijfsleven verzekerd, maar ook een prima showcase voor het bredere publiek!

Contact

Neem contact op met de Automotive Campus via i.vanpoppel@automotivecampus.com indien u interesse heeft om deel te nemen.

MobilitymoveZ.NL

MobilitymoveZ.NL.NL denkt graag mee over de benodigde faciliteiten (zoals ontheffing/vergunning) voor de uitvoering van demonstraties. Binnen op dat moment lopende contracten kunnen koppelingen worden gelegd tussen deze demonstraties binnen MobilitymoveZ.NL. Deze demonstraties op zichzelf hebben echter geen effect op het proces van deelnemen aan MobilitymoveZ.NL.

Wanneer u erover denkt gebruik te maken van de HTOR en DTW als podium, kunt u daarbij natuurlijk ook aanvullende dingen organiseren als een lezing of bijeenkomst. Wij raden u aan om deze dan op te laten nemen in het programma van de Dutch Technology Week, omdat u daarmee een breder publiek bereikt. U profiteert daarmee van ook de communicatie- en perscampagne van de DTW.

 

Meer informatie: https://www.dutchtechnologyweek.com/

 

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)