MobilitymoveZ.NL

Verlaat Community


MobilitymoveZ.NL
Openbare Community

Banner

Waarom MobilitymoveZ.NL?


Met het programma SmartwayZ.NL werken overheden, markt- en kennispartijen en andere belanghebbenden intensief samen om de bereikbaarheid, leefbaarheid en veiligheid in Zuid-Nederland te verbeteren. Het gaat hierbij om innovatieve mobiliteitsconcepten zoals zelfrijdende voertuigen, elektrisch rijden en on-demand-diensten als MaaS en ride-sharing. Voordat zulke nieuwe oplossingen geïntroduceerd worden in het verkeer, moeten ze eerst worden getest. In een échte omgeving, met échte gebruikers. Dat faciliteert MobilitymoveZ.NL.

Lees meer over MobilitymoveZ.NL hier....

Waarom deze Community?


In deze community kun je alle informatie vinden over de marktconsultatie, de (tender)documenten, de betrokken regio's, plenaire sessies, aanbestedingen en aanbestedingsprocedures, invulling van de projecten en pilots en nog veel meer.

Wil je actief deelnemen en automatisch berichten ontvangen? Registreer je dan hier.

Na registratie kun je ook toegang vragen tot andere communities zoals bijvoorbeeld Partnership Talking Traffic of MaaS Regional Pilots.

Community Managers

Erik Lubberding   Michelle van de Laarschot   Pieter Vanheeswijck  Juul Franssen 

Voor vragen over toegang tot deze community of andere algemene vragen kun je bij hen terecht.

Quick Links

Toekomstige quick links...

Laatste Nieuws

Bijeenkomsten

  • MobilitymoveZ.NL - 2e dialoog sessie 15 november 2017

    MobilitymoveZ.NL - 2e dialoog sessie 15 november 2017

    15-11-2017 08:00 - 15:15 () ⋅  0

    2e dialoog sessie MobilitymoveZ.NL Zoals eerder via de SAVE THE DATE aangekondigd ontvangt u hierbij de uitnodiging voor de 2 de dialoogbijeenkomst van MobilitymoveZ.NL. Om deel te nemen aan de bijeenkomst dient u zich te registreren via https://www.formd...

    door: Paul Swaak