MobilitymoveZ.NL

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Toevoegen nieuw tabblad

Voeg een hyperlink toe aan de communitynavigatie. U kunt linken naar interne of externe webpagina's. Voer de naam van het tabblad en de tab-URL in. Upload of kies een pictogram. Klik vervolgens op Opslaan.

De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.

Banner

Waarom MobilitymoveZ.NL?


Met het programma SmartwayZ.NL werken overheden, markt- en kennispartijen en andere belanghebbenden intensief samen om de bereikbaarheid, leefbaarheid en veiligheid in Zuid-Nederland te verbeteren. Het gaat hierbij om innovatieve mobiliteitsconcepten zoals zelfrijdende voertuigen, elektrisch rijden en on-demand-diensten als MaaS en ride-sharing. Voordat zulke nieuwe oplossingen geïntroduceerd worden in het verkeer, moeten ze eerst worden getest. In een échte omgeving, met échte gebruikers. Dat faciliteert MobilitymoveZ.NL.

Lees meer over MobilitymoveZ.NL hier....

Waarom deze Community?


In deze community kun je alle informatie vinden over de marktconsultatie, de (tender)documenten, de betrokken regio's, plenaire sessies, aanbestedingen en aanbestedingsprocedures, invulling van de projecten en pilots en nog veel meer.

Wil je actief deelnemen en automatisch berichten ontvangen? Registreer je dan hier.

Na registratie kun je ook toegang vragen tot andere communities zoals bijvoorbeeld Partnership Talking Traffic of MaaS Regional Pilots.

Community Managers

Erik Lubberding   Michelle van de Laarschot   Pieter Vanheeswijck  Juul Franssen 

Voor vragen over toegang tot deze community of andere algemene vragen kun je bij hen terecht.