• Eén standaard voor data-uitwisseling voor heel Nederland

    Transportbedrijven zijn dol op logistiek, maar hebben minder met IT. Dus de drempel om aan de slag te gaan met digitalisering, ligt hoog. Hierop speelt Janneke Nijsing perfect in met haar rol als projectleider bij SmartwayZ.NL. En daarom werkt ze al sinds 2018 met ons samen. Want wil je zo’n brancheverandering teweegbrengen? Dan begin je bij de ICT-leveranciers die de software voor de ondernemers maken. En om díé te bereiken, kun je volgens Janneke het best bij ons starten. In dit artikel lees je wat onze samenwerking jou en de branche oplevert. 

  • 15 maart: Dag van de Slimme Logistiek *LIVE* - programma en sprekers

    Met trots presenteert Team Smart Logistics van SmartwayZ.NL het programma en alle sprekers van de Dag van de Slimme Logistiek! Op 15 maart maken we, samen met experts uit het veld, zichtbaar wat logistieke data voor úw organisatie kan betekenen. Laat u inspireren en informeren en maak gebruik van het Kennisplein om uw netwerk te versterken en uit te breiden. De Dag van de Slimme Logistiek vindt plaats in Cultuur Haven Veghel.

  • Terugblik online meet-up Dag van de Slimme Logistiek

    Tijdens de online meet-up Dag van de Slimme Logistiek op 25 januari nam team Smart Logistics van SmartwayZ.NL de kijkers mee in de wereld van slimme logistiek: waar werken we aan, wat gaan we in 2022 verder uitrollen en bovenal: hoe plukt ú de vruchten van deze slimme logistieke (data)toepassingen?

 Bekijk al het nieuws