• 15 maart: Dag van de Slimme Logistiek *LIVE* - programma en sprekers

    Met trots presenteert Team Smart Logistics van SmartwayZ.NL het programma en alle sprekers van de Dag van de Slimme Logistiek! Op 15 maart maken we, samen met experts uit het veld, zichtbaar wat logistieke data voor úw organisatie kan betekenen. Laat u inspireren en informeren en maak gebruik van het Kennisplein om uw netwerk te versterken en uit te breiden. De Dag van de Slimme Logistiek vindt plaats in Cultuur Haven Veghel.

  • Terugblik online meet-up Dag van de Slimme Logistiek

    Tijdens de online meet-up Dag van de Slimme Logistiek op 25 januari nam team Smart Logistics van SmartwayZ.NL de kijkers mee in de wereld van slimme logistiek: waar werken we aan, wat gaan we in 2022 verder uitrollen en bovenal: hoe plukt ú de vruchten van deze slimme logistieke (data)toepassingen?

  • ‘Zonder passend beleid slibben steden dicht door automatische auto’s’

    De automatisch rijdende auto wordt vaak gepresenteerd als dé oplossing voor veilige, leefbare en bereikbare steden. Maar als autonome auto’s realiteit worden en (deel)taxidiensten zich verder ontwikkelen, zullen steden zonder beleid juist vastlopen. Dat blijkt uit een verkenning van TNO. Overheden worden sterk geadviseerd om met passend beleid aan de slag te gaan.

 Bekijk al het nieuws

/**whitelisting script Active Campaign**/