Data voor Logistiek

Gemeenten bepalen waar en wanneer er gereden mag worden in de stad, welke stoffen vervoerd mogen worden, welke venstertijden en milieuzones gelden en wat de beperkingen zijn ten aanzien van gewicht, lengte, breedte en hoogte etc. Veelal is deze publieke data niet digitaal beschikbaar. Het project Data voor Logistiek richt zich op het verzamelen en ontsluiten van deze data voor logistiek voor een betere planning en veiliger transport. 

Testpanel en gebruikersgroep

Digitale Logistieke data ondersteunt de planner van een transportbedrijf of transportafdeling. Bij voorkeur geïntegreerd in Transport Management Systemen, Fleet Management Systemen en navigatieoplossingen. De data en de techniek om dit te realiseren zijn nu beschikbaar vanuit het initiatief Logistieke Data. Wilt u deelnamen in het testpanel of gebruikersgroep? Lees dan meer hieronder.

 Testpanel en gebruikersgroep Data voor Logistiek Platform

Frequently Asked Questions

In onze WIKI vindt u meerdere veel gestelde vragen en de bijbehorende antwoorden. U wordt aangeraden deze door te lezen voor u gebruik gaat maken van het Data voor Logistiek platform (powered by Matrixian).

 Frequently Asked Questions