Bezig met laden...

Diner ‘Slimme, duurzame verstedelijking en logistiek’ | Connected Transport Corridors | DMI

home "»" Community's "»" Connected Transport Corridors "»" Kalender "»" Diner ‘Slimme, duurzame verstedelijking en logistiek’
Connected Transport Corridors

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Navigatie-item bewerken

Vereist De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
Vereist
Vereist
Vereist De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
 
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Registreer je Nu
jun 8

Diner ‘Slimme, duurzame verstedelijking en logistiek’

Diner
08-jun-23 17:00 18:00 (W. Europe Daylight Time)
Restaurant Claus, Bosweg 19, 2131 LX Hoofddorp

Graag nodigen we je uit voor het diner ‘Slimme, duurzame verstedelijking en logistiek’ op donderdag 8 juni in restaurant Claus, Bosweg 19, 2131 LX Hoofddorp. Dit diner vormt de afsluiting van de Landelijke Connected Transport Week.

Van 5 tot 8 juni vindt de landelijke Connected Transport Week plaats. Vervoerders, wegbeheerders en logistieke IT-leveranciers kunnen tijdens verschillende evenementen kennis maken met slimme logistieke datatoepassingen die bijdragen aan een veilig, bereikbaar en toekomstbestendig Nederland. Tijdens het afsluitend diner heffen we graag het glas op de resultaten die we gezamenlijk hebben behaald en de impact die onze samenwerking in de toekomst zal creëren.

Daarnaast zal Caspar de Jonge een toelichting geven op het DMI-ecosysteem. Het DMI-ecosysteem is een platform waar alles met elkaar verbonden wordt: informatie over logistiek, hubs, energiegebruik en luchtkwaliteit en meer. Samenwerking staat centraal bij het DMI-ecosysteem: tussen bedrijven, kennisinstellingen, het Rijk, gemeenten en provincies.  In het ecosysteem worden techniek, beleid, mensen en investeringen bij elkaar gebracht, zodat bedrijven slimme oplossingen kunnen ontwikkelen. Zo krijgen gemeenten een beter inzicht in hoe hun stad functioneert. Ook voor de wereld van stads- en bouwlogistiek gaat dit ecosysteem waardevolle toepassingen bieden.

Programma

Je bent van harte welkom voor een borrel en een hapje vanaf 17:00. De opening is rond 18:00. Het diner duurt tot ongeveer 20:30. Aanmelden kan door het formulier hiernaast in te vullen.

Eerder op de dag vindt vanuit Amsterdam Logistics de netwerkbijeenkomst ‘What’s next? Let’s get connected’ plaats op dezelfde locatie. Tijdens dit event vertellen vervoerders over hun ervaringen met Connected Transport in de praktijk. Schiphol, Port of Amsterdam en Royal FloraHolland geven een doorkijkje naar de plannen voor de komende jaren in de regio. Mocht je hier bij aanwezig willen zijn, meld je dan hier aan.

We ontmoeten je graag op 8 juni!

Met vriendelijke groet,

Ineke Meijer, Cathelijne Hermans,  Robbert Janssen en Femke Mureau

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)