Delen

  • Zero-emissie logistiek van droom naar realiteit

    Logistiek dienstverleners en verladers ontkomen er niet aan dat ze hun logistieke processen de komende jaren drastisch moeten verduurzamen. ‘Zero-emissie’ - en dan het liefst al in 2030 - is het devies. Voor Heineken is zero-emissie een droom die werkelijkheid gaat worden en voor De Rooy Transport en Logistiek is het al bijna business-as-usual.

  • CTC Amsterdam Westkant gelanceerd!

    De Metropoolregio Amsterdam lanceert vandaag de Connected Transport Corridor Amsterdam Westkant. Vrachtwagenchauffeurs van aangesloten vervoerders krijgen -waar mogelijk- eerder groen licht bij intelligente verkeerslichten rondom Schiphol, informatie over de situatie op de weg, zoals incidenten, files en wegwerkzaamheden én informatie die hen helpt de ideale route te kiezen. Zo maken we samen het goederenvervoer veiliger, duurzamer en efficiënter. Bekijk voor meer informatie het persbericht hier.

  • Ovale Tafel Logistiek met onderzoek logistieke stromen en hubs MRA

    Partijen in de Metropoolregio Amsterdam (MRA) brengen de komende maanden alle logistieke stromen in kaart. Ook laten ze een overzicht maken van bestaande hubs vanwaar de binnenstad van Amsterdam bevoorraad wordt en komt er op korte termijn een bijeenkomst voor ontwikkelaars van hubs. Dat is besloten tijdens de eerste bijeenkomst van de Ovale Tafel Logistiek. Het platform verenigt partijen die één doel delen voor de komende jaren: een slimme schone veilige en efficiënte logistiek realiseren in de dichtbevolkte regio rond Amsterdam. 

 Bekijk al het nieuws

 

 

 

  Bekijk alle events