Bezig met laden...

1 tot 5 oktober: Experience Week Connected Transport | TL - Connected Transport - Corridor Groot Rotterdam | Dutch Mobility Innovations

home "»" Community's "»" TL - Connected Transport - Corridor Groot Rotterdam "»" artikelen "»" 1 tot 5 oktober: Experience Week Connected Transport
TL - Connected Transport - Corridor Groot Rotterdam

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Navigatie-item bewerken

Vereist De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
Vereist
Vereist
Vereist De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
 
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Registreer je Nu
1 tot 5 oktober: Experience Week Connected Transport

1 tot 5 oktober: Experience Week Connected Transport

 /5
0 (0stemmen)

Van 1 tot 5 oktober komen logistieke partners, overheden en kennisinstellingen samen voor de Experience Week Connected Transport. Tijdens de week worden 250 ritten gemaakt met in konvooi rijdende trucks, die allemaal zijn voorzien van de nieuwste connected technologie. 


Bekijk de video

Met de Experience Week dragen de deelnemende partijen bij aan de ontwikkeling van een nieuw ecosysteem met als hoger doel een veilig, bereikbaar en toekomstbestendig Nederland. Digitalisering en automatisering van (goederen)vervoer levert directe winst en waarde op voor iedereen in de keten, tot en met de consument.

De Experience Week is een vervolgstap op de eerdere Truck Platooning Challenge van maart 2016, waarbij dit keer de nadruk ligt op de verbinding tussen verkeersmanagement en logistiek. Datadelen, matching, standaardisering van routes, digitale infra en techniek zijn belangrijke thema’s. Vanuit zes locaties (Helmond, Tilburg, Rotterdam/Maasvlakte, Moerdijk, Roosendaal, Aalsmeer) en verspreid over vijf dagen leggen in totaal zo’n 250 trucks routes af, die passen in de Tulip-corridor Amsterdam-Antwerpen en Rotterdam-Ruhr.

Maandag 1 oktober vindt de officiële opening van de Experience Week plaats in het distributiecentrum van AholdDelhaize in Tilburg, in het bijzijn van vertegenwoordigers van alle deelnemende partijen, chauffeurs en pers. De week wordt op 5 oktober afgesloten met een grote bijeenkomst op de ECT-terminal op de Rotterdamse Maasvlakte.

Voor meer informatie, klik hier.

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)