Bezig met laden...

UPS richt bedrijf op voor dronebezorging | Dutch Drone Community | Dutch Mobility Innovations

home "»" Communities "»" Dutch Drone Community "»" artikelen "»" UPS richt bedrijf op voor dronebezorging
Dutch Drone Community

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Toevoegen nieuw tabblad

Voeg een hyperlink toe aan de communitynavigatie. U kunt linken naar interne of externe webpagina's. Voer de naam van het tabblad en de tab-URL in. Upload of kies een pictogram. Klik vervolgens op Opslaan.

De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Meld je Nu aan
Announcement 

Nieuw: download de gratis DMI app hier >>   

UPS richt bedrijf op voor dronebezorging

 /5
0 (0stemmen)

UPS heeft een dochteronderneming opgericht voor de ontwikkeling en uitvoering van onbemande luchtvracht, UPS Flight Forward. Met het nieuwe bedrijf mikt UPS op goedkeuring van de Amerikaanse Federal Aviation Administration (FAA) voor het uitvoeren van commerciële dronevluchten. 

Het Amerikaanse vervoersbedrijf bezorgt medische producten al langer per drone. Dat doet het nu onder de beperktere FAA Part 107-regelgeving.

Met UPS Flight Forward hoopt UPS een Part 135-certificering te verkrijgen. Deze certificering legt de basis voor dronevluchten buiten het gezichtsveld van de bestuurder, die kunnen zowel overdag als 's nachts plaatsvinden. Dergelijke vluchten zijn zeer beperkt in de Verenigde Staten en worden slechts uitzonderlijk goedgekeurd. Het bedrijf hoopt de goedkeuring dit jaar al te kunnen verkrijgen. In dat geval is UPS een van de eerste gecertificeerde commerciële drone-operatoren in de Verenigde Staten. 

“UPS is vastbesloten om technologie te gebruiken om de manier waarop we zaken doen te transformeren,” aldus Scott Price, UPS Chief Transformation en Strategy Officer. “De oprichting van een dronekoeriersbedrijf en de start van reguliere activiteiten onder dit certificaat is een historisch moment voor UPS en voor de drone- en logistieke sector in bredere zin.”

Bron: Logistiekprofs

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)