Bezig met laden...

Angst voor coronavirus: drones nemen temperatuur Chinezen op | Dutch Drone Community | Dutch Mobility Innovations

home "»" Community's "»" Dutch Drone Community "»" artikelen "»" Angst voor coronavirus: drones nemen temperatuur Chinezen op
Dutch Drone Community

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Toevoegen nieuw tabblad

Voeg een hyperlink toe aan de communitynavigatie. U kunt linken naar interne of externe webpagina's. Voer de naam van het tabblad en de tab-URL in. Upload of kies een pictogram. Klik vervolgens op Opslaan.

De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Registreer je Nu

Angst voor coronavirus: drones nemen temperatuur Chinezen op

 /5
0 (0stemmen)

De Chinese overheid zet drones in om menselijk contact vanwege het coronavirus te beperken. Mensen die geen mondkapjes dragen worden door de drones gewaarschuwd. Ook bepalen drones met warmtecamera's de temperatuur van mensen, vanaf het balkon.

Met de drones kunnen mensen in de gaten worden gehouden, zonder dat de agenten zelf het risico lopen om besmet te raken.

Op een video is te zien hoe een drone een groep mensen spot die mahjong aan het spelen zijn. Uit de drone klinkt vervolgens een mannenstem die hen opdraagt te stoppen met spelen en naar huis te gaan. Tegen een jongetje dat nieuwsgierig naar de drone kijkt, zegt de stem: "Kijk niet naar deze drone, maar vertel je vader dat hij naar huis moet gaan!"

Ook spreekt de drone mensen aan die zonder mondkapje op straat lopen. "Je kunt niet naar buiten zonder mondkapje", zegt de drone tegen een oudere vrouw. "Ga snel naar huis, en vergeet niet je handen te wassen!"

Warmtecamera

In Jiangxi worden drones gebruikt om de temperatuur van mensen op te nemen. Zij hoeven alleen op het balkon te staan of hun raam te openen. De drones beschikken over warmtecamera's de metingen te verrichten.

Bron: RTLnieuws

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)