Bezig met laden...

Drone Festival Assen 2019 | Dutch Drone Community | Dutch Mobility Innovations

home "»" Communities "»" Dutch Drone Community "»" Kalender "»" Drone Festival Assen 2019
Dutch Drone Community

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Toevoegen nieuw tabblad

Voeg een hyperlink toe aan de communitynavigatie. U kunt linken naar interne of externe webpagina's. Voer de naam van het tabblad en de tab-URL in. Upload of kies een pictogram. Klik vervolgens op Opslaan.

De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Meld je Nu aan
Announcement 

Nieuw: download de gratis DMI app hier >>   

okt 5

Drone Festival Assen 2019

Event
05-okt-19 10:00 17:00 (W. Europe Daylight Time)
TT Circuit Assen

Op zaterdag 5 oktober 2019 vindt op het TT Circuit Assen het grootste outdoor drone festival van Europa plaats.

Het evenement staat geheel in het teken van ontdekken, demonstraties, drone races, beleven en gezelligheid in een festival sfeer. Op het binnenterrein van het TT Circuit worden een aantal velden ingericht waar de bezoeker zelf actief aan de slag kan met drones, waar spectaculaire drone demonstraties worden gegeven, de bezoeker alle informatie over drones kan krijgen, drones kan kopen en waar veel doe-activiteiten op het programma staan. Demonstraties worden gegeven door onder andere defensie, hulpdiensten, foto- en filmdrones, vervoerders van pakketten, drones die gebruikt worden voor inspecties en vele anderen. Er wordt een speciale area ingericht waar de bezoeker zelf met drones kan vliegen. De sfeer op het plein zal een festivalsfeer uitstralen waar de bezoeker informatie kan verzamelen, kan relaxen en kan genieten van demonstraties, drones en onderdelen van drones kan kopen, muziek, food & drinks.

Races
Gedurende de dag zullen er door professionele drone raceteams een aantal drone races gehouden worden op het deel van het circuit dat voor de hoofdtribune langs loopt. We zijn momenteel bezig om deze races onderdeel te laten uitmaken van de internationale drone race kalender.

 

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)