WELKOM BIJ DE DUTCH DRONE COMMUNITY

DE PLEK OM TE DELEN EN TE VERBINDEN


 

Dutch Drone Community


Drones ontwikkelen zich razendsnel. Ze worden sneller, slimmer, krachtiger, lichter en geavanceerder. En dat biedt maatschappelijke en zakelijke kansen voor toepassingen van drones binnen veel relevante sectoren en velerlei doeleinden. Zoals op het vlak van inspectie & infrastructuur, smart logistics, safety & security en agro & natuur. De Rijksoverheid wil bedrijven volop de ruimte geven om te innoveren met drones. Zo komen er nieuwe Europese regels in 2020 die daarbij helpen. En stimuleert de overheid pilots en experimenten. Overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen werken hierbij nauw samen.

Wij houden u graag namens het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat in deze community op de hoogte maar nodigen u ook actief uit om te participeren!

Wat kun je hier doen?


In deze community vind je naast recente artikelen, relevante nieuwsartikelen, ook presentaties en de nieuwsbrief vanuit het Ministerie van IenW.  Verder houden we een eventkalender bij. We nodigen je uit om de community op de hoogte te houden, te reageren, informatie te delen of events toe te voegen. Ook is het mogelijk om in contact te komen met andere relevante spelers binnen de Dutch Drone Community.

Als je actief wilt bijdragen of automatisch berichten wilt ontvangen dan kun je HIER REGISTREREN

Belangrijke links


www.rijksoverheid.nl voor informatie omtrent de wet- en regelgeving etc.

www.Ilent.nl voor informatie omtrent handhaving, vragen rondom pilots en experimenten, ontheffingen etc.