Bezig met laden...

VM-IVRA nieuws van de projectmanager (juli) | VM-IVRA & DRS | DMI

home "»" Community's "»" VM-IVRA & DRS "»" artikelen "»" VM-IVRA nieuws van de projectmanager (juli)
VM-IVRA & DRS

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Navigatie-item bewerken

Vereist De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
Vereist
Vereist
Vereist De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
 
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Registreer je Nu
VM-IVRA nieuws van de projectmanager (juli)

VM-IVRA nieuws van de projectmanager (juli)

Ronnie Quaink praat je bij over de laatste ontwikkelingen en hij blikt vooruit op de activiteiten van komende maand. Zo blijf jij op de hoogte van de ins & outs van het project!

We hebben een belangrijke mijlpaal bereikt: na jaren voorbereiden aan de kant van de wegbeheerders, zijn nu de contracten voor de samenwerking met drie serviceproviders getekend! Hiermee is de keten van wegbeheerders via NDW naar serviceproviders en weggebruikers compleet. Iets waar ik natuurlijk ontzettend trots op ben en waarvoor ik graag een groot compliment richting het team wil geven. 

Be-Mobile (Flitsmeister), Tripservice (Waze) en Locatienet gaan tijdens de Proof of Concept die deze zomer start de VM-IVRA diensten en use-cases beproeven. In drie koploperregio’s (MRA, MRDH en Arnhem/Nijmegen) onderzoeken we hoe informatie vanuit wegbeheerders het beste gedeeld kan worden met serviceproviders en hoe zij de informatie het beste kunnen aanbieden aan weggebruikers. 

Wil je meer weten over de VM-IVRA diensten? Op 8 juli vertelde ik er, samen met Alex Smienk, alles over tijdens ons webinar. Je kunt dat webinar hier nog terugkijken. Tijdens dat webinar hebben we ook beloofd na de zomer terug te komen met een landelijke bijeenkomst waarin we de start van de PoC vieren; iets waar ik ontzettend naar uitkijk! De uitnodiging volgt. Heb een fijne zomer!

 

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)