Bezig met laden...

“Zo’n hoge kwaliteit van het minimum viable product (MVP) zie ik niet vaak!” | VM-IVRA & DRS | DMI

home "»" Community's "»" VM-IVRA & DRS "»" artikelen "»" “Zo’n hoge kwaliteit van het minimum viable product (MVP) zie ik niet vaak!”
VM-IVRA & DRS

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Navigatie-item bewerken

Vereist De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
Vereist
Vereist
Vereist De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
 
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Registreer je Nu
“Zo’n hoge kwaliteit van het minimum viable product (MVP) zie ik niet vaak!”

“Zo’n hoge kwaliteit van het minimum viable product (MVP) zie ik niet vaak!”

Willem Makkee is key-user binnen VWM. Wat vindt hij van de DRS-tool die bijna wordt opgeleverd? ”Ik ben erg onder de indruk van de hoge kwaliteit van het minimum viable product (MVP). Het MVP is de eerste versie van een IT-tool bedoeld die beschikbaar komt voor gebruikers. Die versie moet al direct waarde hebben voor de gebruikers. Momenteel wordt er door het ontwikkelteam nog hard gewerkt aan het MVP.” 

Complimenten voor het ontwikkelteam
“Ik vind de applicatie zo vlak voor oplevering al erg goed. De kwaliteit is hoog: de tool is overzichtelijk, en heeft een goede opzet. Keuzes zijn zorgvuldig gemaakt en er is ingegaan op feedback. Complimenten voor iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling!”

Wat doet een key-user?
Als key-user is Willem straks, na oplevering van de DRS-tool, binnen Rijkswaterstaat de aangewezen persoon om de functionaliteiten van de tool te bewaken. Als hij van senior users (iedere verkeerscentrale heeft er één of meerdere) of andere key-users hoort dat er problemen zijn, schat hij de impact in en inventariseert de gebruikerswensen. Daarna zet hij het issue eventueel door zodat het door NDW opgepakt kan worden. 

Nu al achter de schermen meekijken
Willem kijkt tijdens de ontwikkelfase al regelmatig mee, zodat hij al voor oplevering weet hoe de tool functioneert en welke afwegingen er zijn gemaakt door het projectteam en de experts. Dat is straks in zijn voordeel, omdat hij dan beter inzicht heeft in de werking van de tool en alvast kennismaakt met de betrokken partijen. 

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)