• Drie van de zes RWS verkeerscentrales werken nu met Diego!

    Maandag 5 september was de dag waarop de AVM-ers en WVL-ers van verkeerscentrale Midden-Nederland officieel met Diego zijn gaan werken. Want na maanden voorbereiden is het gelukt om deze centrale geheel volgens planning over te laten stappen op Diego. De centrale werd dus vanochtend getrakteerd op taart en bubbels. En de eerste papieren regelscenarioboekjes zijn al symbolisch in de Diego papiercontainer gegooid. Daarmee is deze mijlpaal duidelijk gemarkeerd.

  • 5 VM-IVRA nieuwtjes op een rij!

    Het project Verkeersmanagement Informatie voor Route Advies (VM-IVRA) timmert achter de schermen lekker aan de weg. Tijd om projectmanager Ronnie Quaink te bellen en te vragen naar de 5 meest opvallende, hoopgevende of verrassende nieuwtjes!

  • Diego gelanceerd in de eerste twee verkeerscentrales van RWS

    Op 4 juli om 6.30 uur ging Diego live in de verkeerscentrale Zuid-Nederland en Verkeerscentrale Nederland (VCNL). De stap van papieren naar digitale regelscenario’s is daarmee gezet. Diego is namelijk de nieuwe alles-in-één tool voor het ontwerpen, beheren en raadplegen van regelscenario’s. Hoewel er reikhalzend naar uit werd gekeken, waren onze wegverkeersleiders voornamelijk bezig met de boerenprotesten op snelwegen en bij distributiecentra. Hierdoor maakte Diego, na maanden voorbereiding, een stille entree. Een paar dagen later werd deze mooie mijlpaal alsnog gevierd met taart, een toost en het symbolisch weggooien van de papieren regelscenarioboekjes.