Bezig met laden...

Mobiliteitchallenge: zes halvefinalisten zijn bekend! | Challenges | Dutch Mobility Innovations

home "»" Community's "»" Challenges "»" artikelen "»" Mobiliteitchallenge: zes halvefinalisten zijn bekend!
Challenges

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Navigatie-item bewerken

Vereist De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
Vereist
Vereist
Vereist De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
 
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Registreer je Nu
Mobiliteitchallenge: zes halvefinalisten zijn bekend!

Mobiliteitchallenge: zes halvefinalisten zijn bekend!

 /5
0 (0stemmen)

De zes halvefinalisten zijn bekend! Uit maar liefst 52 voorstellen heeft de jury zes kandidaten gekozen die op 16 april hun oplossingen mogen pitchen aan de jury. Hieronder stellen we de halvefinalisten kort aan je voor. Hou onze community goed in de gaten: binnenkort zie je meer van onze halvefinalisten!

BNA-Battery – Dennis Bakker 

Accu’s voor hybride en elektrische auto’s die buiten de garantie van de dealer valt? BNA-Battery weet er wel raad mee. Het bedrijf reviseert en vernieuwt de accu’s voor hergebruik. Lees hier meer over BNA-Battery. 

GoAbout – Jacco Lammers

GoAbout is een app waarmee je in één keer alle reisalternatieven kunt plannen, boeken en maken. Van een (deel)auto tot openbaar vervoer en van looproutes tot (deel)fietsen. Lees hier meer over GoAbout. 

Low Carbon Travels – Manuela Talana

Mooie reizen maken en duurzaamheid gaan vaak niet samen. Het bedrijf Low Carbon Travels laat zien dat het ook anders kan en biedt reizen aan naar Italië die positief bijdragen aan het milieu en vooral ook aan de lokale economie, cultuur en natuur. Lees hier meer over Low Carbon Travels of bekijk hun idee.

DutchFiets – Johannes Alderse Baas

De DutchFiets is gemaakt uit 100% recyclebaar kunststof mét statiegeld. De fietsen van het bedrijf worden nooit afval. Afschrijven naar nul hoeft dus niet meer. Lees hier meer over DutchFiets of bekijk hun idee

Squad Mobility – Robert Hoevers 

De Squad is de eerste betaalbare zonneauto in de wereld die de strijd aan gaat tegen stedelijke emissies en congestie. Het doel van de Squad is om echt betaalbare duurzame mobiliteit te maken voor iedereen. Lees hier meer over Squad Mobility of bekijk hun idee.

CityBarge – Shaun Akse

CityBarge zet zich in om de stadslogistiek van weg naar water te verplaatsen. Hierdoor zijn er minder vrachtwagens, is er minder uitstoot en wordt de stad weer vrij gemaakt voor zijn inwoners! Lees hier meer over CityBarge. 

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)