Challenges

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Navigatie-item bewerken

Vereist De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
Vereist
Vereist
Vereist De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
 

Mensen Directory

 • Organisatie: SmartwayZ.NL
  Functie: Strategisch adviseur
  Over mij:
 • Organisatie: Swarco Nederland BV
  Functie: Managing Director
  Lijnden, Noord Holland
  Over mij:
 • Organisatie: MinIenW | Unit Innovatie in Mobiliteit
  Functie: Innovatie adviseur
  Over mij:
 • Organisatie: IenW
  Functie: innovatie manager
  Over mij:
 • Organisatie: ministerie van Infrastructuur en Water
  Functie: programmadirecteur Duurzame Mobiliteit
  Over mij:

  Mariette van Empel is directeur van de programmadirectie Duurzame Mobiliteit van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Van Empel was direct betrokken bij de opzet van het Klimaatakkoord, sector(tafel) duurzame mobiliteit. Op dit moment werkt zij aan de uitvoering daarvan en speelt zij een cruciale rol in de transitie naar duurzame mobiliteit. Van Empel heeft een masters degree in Business Administration (Rotterdam School of Management). Ze fietst naar haar werk en spendeert haar tijd graag op de golfbaan!

 • Organisatie: Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
  Functie: Project-/Programmamanager
  Over mij:
 • Organisatie: MobiCoop u.a.
  Functie: Ondernemer
  Zeist, Utrecht
  Over mij:
 • Organisatie: Transportlab
  Functie: community manager - Uitvoerend
  Over mij:
 • Organisatie: Min IenW
  Functie: beleidscoordinator
  Over mij:
 • Organisatie: Autobinck
  Functie: CEO
  Over mij:

  Paul Zekhuis is hoofdbestuurslid van de RAI Vereniging. Daarnaast staat hij aan het roer van AutoBinck, een 113 jarig familiebedrijf met meer dan een miljard omzet. Lang richtte het bedrijf zich op auto-import, dealerships de handel in auto-onderdelen en leasing. Sinds vijf jaar verkeert AutoBinck in een volledige transformatie. Zo verschuift de strategische focus van ‘auto’ naar ‘mobiliteit’ en ook de ondernemingsactiviteiten veranderen. Voor de nieuwe activiteiten zocht het bedrijf een andere locatie en verhuisde van een autostrada naar het Centraal Station Utrecht. Onder het nieuwe merk Mobinck bundelt de onderneming innovatieve proposities. AutoBinck investeerde in mobility-startups en eigen kweek-ventures als Snappcar, NewMotion (inmiddels verkocht aan Shell), Bynco, Radiuz, Yor24, Moove Connected Mobility, Fleet Support, ROI Fleet & Mobility enToogethr.

 • Organisatie: Aebi Schmidt
  Functie: Key Accountmanager
  Over mij:
 • Organisatie: Natural Plastics International
  Functie: Directeur
  Heemskerk
  Over mij:

  Ing. Bert van Vuuren is oprichter en directeur van Natural Plastics International. Van Vuuren startte zijn loopbaan als civiel ingenieur. Getroffen door een lezing over plastic soup in 2009 besloot hij het roer volledig om te gooien.
  Sinds 2013 staat het professionele leven van Van Vuuren in het teken van biobased producten voor gebruik in de buitenruimte. Deze producten worden gemaakt uit overblijfselen uit agri- en tuinbouw. Een voorbeeld is de gepatenteerde biologisch afbreekbare boomverankering. “Het is natuurlijk best raar, een boom omzagen er dan palen van te maken om een nieuwe boom mee vast te zetten” De biobased producten worden in binnen- en buitenland gebruikt en inmiddels schrijven verschillende Nederlandse gemeenten ze voor als standaard in hun plannen.

  Bij het ontwikkelen van de biobased producten liet Bert van Vuuren zich inspireren door de cycli in het oerbos. “Hét voorbeeld van circulariteit. Daar bestaat geen afval maar heeft alles een waarde.” Ook is Van Vuuren één van de bedenkers van de methode Magneet. Dit is een sociaal innovatieve methode om de natuurlijke weerstand tegen verandering weg te nemen en zo versneld te kunnen overgaan naar het werkelijk gebruik van circulaire en biobased producten. Met twee greendeals met de ministeries van Economische Zaken en Klimaat en Infrastructuur en Waterstaat kan het portfolio van Natural Plastics zich rekenen tot sprekende voorbeelden van de biobased economy.

 • Organisatie: Rijkswaterstaat
  Functie: programmamanager
  Over mij:
 • Organisatie: EV Mobility bv
  Functie: CEO
  Over mij:
 • Organisatie: Low Carbon Travels
  Functie: CEO
  Amsterdam, Noord Holland
  Over mij:

  Ik ben Manuela, een ondernemer met Italiaanse en Nederlandse bloed.

  Met mijn bedrijf Low Carbon Travels bied ik onvergetelijke verwenreizen aan naar Italie die positief bijdragen aan het milieu en vooral ook aan de lokale economie, cultuur en natuur.

  Of het nu “bewust en verantwoord reizen” of “reizen zonder voet afdruk” wordt genoemd, duurzaam toerisme is voor mij niets anders dan het vinden van een manier van reizen waarbij je een positieve bijdrage levert en een kleinere ecologische footprint achterlaat. Reizen terwijl je rekening houdt met milieu, lokale cultuur & natuur, en de plaatselijke economie.

  En je hoeft niet naar Italië te vliegen om het te beleven. Sterker nog: met de trein is Italië ook uitstekend bereikbaar. Binnen een dag reis je makkelijk naar Milaan, Venetië, Bologna, Florence, Perugia en Rome. Als je verder naar het zuiden wilt, zijn er aantrekkelijke nachttreinen. En naar Sardinië, Sicilië of andere eilanden vaar je comfortabel met de ferry.

  Deze manier van reizen is niet alleen duurzaam maar ook een echte belevenis. Lekker uitgerust wakker worden in Italië. Bij aankomst op het station staat een volledig elektrische auto klaar en reizigers verblijven bij de meest bijzondere, historische en duurzaam ingestelde accommodaties.

  Ik stel de reizen zelf samen en check de locaties. Elk geselecteerd verblijf onderscheidt zich vanwege de lange geschiedenis, traditie, de duurzame aanpassingen en de “groene” filosofie waarmee de eigenaren alle processen en diensten uitvoeren.
  Low Carbon Travels vindt dat ons duurzame gedachtegoed nooit ten koste moet gaan van het reisplezier. Sterker nog, ik geloof dat bewust reizen juist leidt tot nog bewuster genieten. Dat is zeker van toepassing op onze luxe reizen die je extra laten genieten van alle aanwezige weelde op bestemming. Luxe zonder de (milieu)lasten en schuldgevoel!

  Mijn droom is dan ook om reizen in het hele Middellandse Zeegebied 100% duurzaam te maken. Ik wil graag Low Carbon Travels uitbreiden naar Malta, Griekenland, Spanje en Portugal. Deze nieuwe, groene manier van reizen is de toekomst!

  Met duurzame groeten,

  Manuela Talana
  CEO & Founder Low Carbon Travels

 • Organisatie: Deelfiets Nederland
  Functie: Eigenaar
  Over mij:
 • Organisatie: TransportLAB
  Functie: Founder and shareholder
  Bilthoven, Utrecht
  Over mij:

  Paul heeft zijn nautische achtergrond verrijkt met training en werkervaring op het gebied van logistiek en bedrijfskunde. Hij is een strategisch en conceptueel denker. Paul is ook een uitvinder met een grote mate van ondernemerschap en heeft reeds diverse (logistieke) concepten op zijn naam staan. Hij heeft meer dan 35 jaar ervaring in zeevaart, havens, transport en logistiek in diverse sectoren. Zowel als interim manager als op directieniveau.

  Paul is oprichter en (mede)eigenaar van Transportlab.org en Connact.online, beide handelsnamen onder Swaak&Crooijmans BV.

 • Organisatie: DTV Consultants
  Functie: Teamleider data en Development - Uitvoerend
  Over mij:
 • Organisatie: Rijkswaterstaat
  Functie: Directeur Leefomgeving
  Over mij:

  Ruud Splitthoff is directeur Leefomgeving bij RWS sinds april 2018. Opgeleid als ruimtelijk organisator is hij ruim 30 jaar actief in verschillende functies bij de rijksoverheid op het gebied van ruimte, mobiliteit, economie, ecologie, investeringen en projecten, klimaat  en duurzaamheid. Kwaliteit van de leefomgeving vormt als opgave de rode draad in zijn werk.

   

 • Organisatie: SD-Insights
  Functie: CEO
  Over mij:
 • Organisatie: North Sea Port
  Functie: Sr. Project Manager
  Over mij:
 • Organisatie: SOLID
  Functie: Technisch manager
  Over mij:

  SOLID is een multidisciplinair studententeam van de Technische Universiteit Eindhoven. We versnellen de energietransitie door de ontwikkeling van energieopslag in metaalbrandstoffen. Op deze manier realiseren we toegang tot schone en hernieuwbare energie voor iedereen, op elk gewenst moment.

 • Organisatie: EeasyLifeBeacon BV
  Functie: DGA
  Over mij:
 • Organisatie: Novisource
  Functie: Software engineer
  Over mij:

  Linkedin: https://www.linkedin.com/in/tauvicritter/

  DevOps IT4IT 20 years in SOA, data and monitoring:
  ✔ Solution Architect & Consultant
  ✔ Designer, Developer, Tester
  ✔ Troubleshooter

  I design and develop solutions ranging from small scale POC to full Enterprise implementations. I know what really matters and have the experience required to support your business. Worked for years on middleware but started to expand my horizon. Getting more value out of data started as a passion and now im working on smart data solutions as a professional.

  Currently working on Road safety: https://github.com/Tauvic/DriverAwareness

  SmartMonitoring a new approach for monitoring and managing microservices. SmartMonitoring combines realtime streaming data with complex event processing and a business rules engine to provide situational awareness. Combined with a resource optimizer it also saves millions on hardware and license costs. My ambition is to further develop this approach into a generic solution framework. Robotics is my passion, I develop easy to use robots for educationcal purposes and my own pleasure.

   

 • Organisatie: Rik
  Functie: MD
  Over mij:
Geen mensen gevonden