Delen

  • Drone2Go gaat door - sprint 7 en 8 bij Verkeerspost Nijmegen

    Vorig jaar startte het programma Smart Patrol met het project Drone2Go. Een samenwerkingsverband tussen Rijkswaterstaat, Politie, Brandweer, ILT Aerosensing en NVWA. Om de ambitie voor een automatisch vliegende drone 24/7 in te zetten bij incidenten, wordt tijdens sprintsessies (kleine afgebakende projecten) steeds een stukje dichter naar dit doel toegewerkt. Afgelopen week stonden sprint 7 en 8 op de planning, obstacle avoidance en automatische herkenning.

  • Korte terugblik Innovatie-expo 2021

    De Innovatie-expo is ieder jaar een inspirerende bijeenkomst waar enthousiaste afvaardigingen uit bedrijfsleven, politiek en overheid elkaar treffen. Dit jaar was de expo noodgedwongen digitaal. Ook Drone2Go had een ‘stand’, waar geïnteresseerden een kijkje konden nemen in wereld van de droneontwikkelingen.

  • Drone2Go gaat deelnemen aan de innovatieExpo 2021

    Op 8 april zie je op de InnovatieExpo 2021 welke innovaties Nederland allemaal in huis heeft op het gebied van energie, circulaire economie, bouwen en mobiliteit. Op deze expo worden innovaties versneld, versterkt en verbonden in de transitie naar groene energie, het herbenutten van plantaardige reststromen, verduurzaming van de lucht- en binnenvaart, (stedelijke) mobiliteit, leefbare steden en verduurzaming van stedelijke bouw.

 Bekijk meer nieuws

  Bekijk alle events