Delen

  • De introductie van het ADAS woordenboek

    Om meer duidelijkheid te creëren voor iedereen die zich bezighoudt met ADAS, en daarmee het veilige gebruik van rijhulpsystemen te verhogen, presenteerde de ADAS-alliantie deze maand het ADAS Woordenboek: een lijst met voor elk veelvoorkomend rijhulpsysteem een standaard naam en een korte omschrijving van de werking.

  • Elektrische deelscooter in opmars

    In de grotere steden wint de elektrische deelscooter steeds meer aan populariteit. Niet gek, want de elektrische deelscooter is een snelle, stille en milieuvriendelijke manier om van A naar B te komen en is een goed alternatief voor korte autoritten. In Nederland zijn drie verschillende aanbieders van elektrische deelscooters actief, namelijk Felyx, GO Sharing en Check.

  • Ga toch (deel)fietsen!

    Het gebruik van de deelfiets wordt steeds aantrekkelijker en toegankelijker. Dit heeft niet alleen te maken met het stijgende aanbod, maar ook met de samenwerking tussen een groot aantal aanbieders. Gebruikmaken van een deelfiets kan op twee verschillende manieren: je gebruikt je eigen deelfiets of je gebruikt per rit een andere deelfiets. 

Ontdek de wereld van Slimme mobiliteit

Slim Onderweg is een initiatief van de ANWB, het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, RAI Vereniging, CBR en Provincie Noord-Holland.

 

Evenementen