Hoe kan ik kennis aandragen? 

Eerst lid worden van de Kennisbank

Lid worden is heel eenvoudig (na registratie op DMI). Klik hier en meld je dan aan door op de lichtblauwe balk te klikken bovenin de Kennisbank community.

Dan kennis toevoegen

  • Heb je een publicatie, rapportage of ander kennisdocument over smart mobility? 
  • Afhankelijk van je machtigingen kun je al direct kennis delen en reageren op door anderen toegevoegde content. Wil je meer kunnen? Stuur dan een bericht naar de beheerder voor een meer rechten.
  • Heb je de juiste machtiging dan lees je  in dit hulpdocument hoe je te werk moet gaan
  • De publicaties waarvan ook het bijbehorende document in deze kennisbank is opgenomen, zijn openbaar toegankelijk. Je mag ze daarom downloaden. Sommige documenten verwijzen naar een ander document achter een paywall. Neem voor het ontvangen van die documenten contact op met de contentmanager: Titia Bijma  

Eisen aan kennisdeling

We laten uiteraard niet zomaar alle kennis toe, die moet wel aan een aantal eisen voldoen:

  • Relevant en actueel
  • Met toestemming van eigenaar/auteur

 Selectie door beheerder

Het CROW heeft, als content beheerder van de Kennisbank, de taak om binnenkomende bijdragen te selecteren en goed/af te keuren. Dit acceptatieproces loopt via geautomatiseerde workflows en je krijgt automatisch bericht via je mail en via de DMI app.

De CROW content beheerders zijn: Titia Bijma 

Kennisbank community

De Kennisbank is behalve een online bibliotheek ook een community. Wil je kennis delen over mobiliteitszaken in de vorm van een rapport, artikel, blog, video of anderszins? Meld je dan aan bij de Kennisbank. Als je nog geen lid bent van DMI registreer dan eerst.

Community manager: Anonymous   Nina Schaap 

Kennisbank team

Nina Schaap

Ministerie van IenW

 

Nina Schaap 

Mijn naam is Nina Schaap en ik ben de kenniscoördinator op Smart Mobilty bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Ik ben trots dat de kennisdeling in Nederland van hoge kwaliteit is, in mijn ogen draagt deze kennisbank daar aan bij. Mis je een document of wil je iets kwijt over deze kennisbank, laat het ons dan weten!

 

Reanne Boersma

Contentbeheerder Kennisbank

 

Anonymous  

Mijn naam is Reanne Boersma en ik werk als mobiliteitsprofessional bij CROW. De afgelopen jaren heb ik onderzoek gedaan in het STAD project naar de praktijkervaring met automatische voertuigen.Een van de struikelblokken die ik tegen ben gekomen, is het verkrijgen en ontsluiten van kennis en informatie. Het inrichten van een plek waar zoveel mogelijk kennis en ervaring gedeeld wordt over Smart Mobility, klinkt mij dan ook als muziek in de oren! Ik word enthousiast van innovatie en de mogelijkheden die Smart Mobility biedt. Binnen DMI hoop ik zo goed mogelijk kennis te delen en het netwerk up-to-date te houden. Mocht u na het verkennen van de website nog aanvullingen hebben, dan hoor ik dat uiteraard graag!