Mijn cursus of opleiding toevoegen 

Ben je een aanbieder van een (nieuwe) cursus of opleiding Smart Mobility die nog niet op de Smart Mobility Academy staat? Ga dan als volgt te werk:

 • Ben je al lid van DMI en de SMA community? 
  • Vraag ons om je machtigen aan te passen
  • Gebruik dan de knop hieronder "voeg cursus of opleiding toe"
  • Volg de instructies in dit hulpdocument
 • Ben je nog geen lid van DMI en SMA?
  • Registreer dan eerst en volg vervolgens bovenstaande instructies
  • Alleen aanbieders van een cursus of opleiding hoeven te registreren, andere verzoeken worden afgekeurd.

Mijn cursus/opleiding bewerken 

Wij vragen alle aanbieders van een cursus/opleiding om zelf de gegevens  up to date te houden, in het bijzonder de startdatum en de link naar meer informatie over de cursus/leervorm op je eigen website. Je kunt zelf de wijzigingen doen mits je geregistreerd bent op DMI en lid bent van de SMA.

Ga dan als volgt te werk:

 • Ben je al lid van DMI en de SMA community? 
  • Vraag ons om je machtigen aan te passen
  • Na je upgrade klik je je eigen cursus/leervorm aan en selecteert via het   icoon <bewerken>
  • Volg de instructies in dit hulpdocument

Eén centrale plek

De Smart Mobility Academy is onderdeel van het vernieuwde, inmiddels centrale, Dutch Mobility Innovation Platform. Een online samenwerkingsplatform waar publieke en private professionals samenwerken aan projecten en programma's op het gebied van vernieuwende mobiliteit. 

Behalve relevante opleidingen is er meer te vinden. Deze Smart Mobility Academy is namelijk gelijktijdig ook een online community. Wil je relevante content (artikelen, blogs etc.) delen? Dan kan dat heel makkelijk. Volg onderstaand knop en kies uit het linkermenu wat je wilt doen. Voor vragen kun je altijd terecht bij je community manager.

Community manager Caroline De Cristofaro 

Smart Mobility Academy: contactpersoon

Natalie Veenkamp

Coordinator Human Capital Agenda Smart Mobility - Landelijk Verkeersmanagement Beraad

 

Natalie Veenkamp 

Mijn passie is het leren en ontwikkelen van mensen en organisaties. Ik ben enthousiast, gedreven, resultaatgericht en pragmatisch. Altijd gericht op een oplossing op maat die ik samen met de klant ontwerp en die gericht is op direct resultaat in het werk. Ik ben gespecialiseerd in het bedenken en inzetten van de juiste werkvormen / interventies per situatie en in het ontwikkelen van boeiende, leerzame, afwisselende opleidingen en andere leertrajecten. Het doel hierbij is direct resultaat in het werk en vertrouwen van de deelnemers in de nieuw aangeleerde vaardigheden. Met veel plezier help ik mensen en organisaties om een sprong te maken in hun ontwikkeling. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in procesbegeleiding, waarbij ook dan de mensen centraal staan.

Reanne Boersma

Contentbeheerder SMA

 

 

Anonymous  

Mijn naam is Reanne Boersma en ik werk als mobiliteitsprofessional bij CROW. De afgelopen jaren heb ik onderzoek gedaan in het STAD project naar de praktijkervaring met automatische voertuigen.Een van de struikelblokken die ik tegen ben gekomen, is het verkrijgen en ontsluiten van kennis en informatie. Het inrichten van een plek waar zoveel mogelijk kennis en ervaring gedeeld wordt over Smart Mobility, klinkt mij dan ook als muziek in de oren! Ik word enthousiast van innovatie en de mogelijkheden die Smart Mobility biedt. Binnen DMI hoop ik zo goed mogelijk kennis te delen en het netwerk up-to-date te houden. Mocht u na het verkennen van de website nog aanvullingen hebben, dan hoor ik dat uiteraard graag!

 

/**whitelisting script Active Campaign**/