Bezig met laden...

Smart Mobility - smart • social • sustainable | Smart Mobility Academy | DMI

home "»" Community's "»" Smart Mobility Academy "»" artikelen "»" Smart Mobility - smart • social • sustainable
Smart Mobility Academy

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Navigatie-item bewerken

Vereist De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
Vereist
Vereist
Vereist De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
 
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Registreer je Nu
Smart Mobility -  smart • social • sustainable

Smart Mobility - smart • social • sustainable

 /5
0 (0stemmen)

De wereld van mobiliteit verandert rap. Zogenoemde smart mobility, gedreven door technologische ontwikkeling, digitalisering van diensten en toenemende behoefte aan slimme mobiliteitsvormen, leidt bij overheden tot de vraag: welke rol dienen wij te vervullen en in welke mate dienen wij te sturen?

Afgelopen jaar ben ik gevraagd de ontwikkeling en realisatie van het Mobiliteit en Infrastructuur Test Centrum (MITC) voor de provincie Flevoland vorm en inhoud te geven. Een publiek private ontwikkeling die past in de ambitie ‘Smart Mobility Dutch Reality’.

Onze plannen, verankerd binnen de gesloten Regio Deal Noordelijk Flevoland, zijn met de ontwikkeling van het Mobiliteit en Infrastructuur Test Centrum (MITC) ambitieus en staan in relatie met zowel nationale als internationale initiatieven. Ook dichter bij huis zien wij vele voordelen en kansen van smart mobility voor verbeterde bereikbaarheid, actuele reisinformatie, efficiënt parkeerbeleid, intelligente toegangsen handhavingsbeleid en efficiënt en duurzame goederenvervoer.

Maar om alle kansen en mogelijkheden voor de Provincie te overzien, de verbinding te hebben met lopende initiatieven in het land, is het relevant om een gezamenlijke uitgangspositie te vormen. Om tot deze uitgangspositie te komen hebben we Connekt gevraagd ons hierbij te helpen als onafhankelijk platform voor slimme, duurzame en sociale mobiliteit.

Onze vraag aan Connekt was om de verschillende ontwikkelingen en trends ,nationaal en internationaal, voor de Provincie Flevoland te schetsen. Het resultaat hiervan is een naslagwerk, dat ons inziens ook voor meerdere leden van Connekt interessant kan zijn. Vandaar deze uitgave. Hopelijk biedt het u net zoveel informatie en kennis en helpt het ook u bij het maken van keuzes of het leggen van verbinding met lopende initiatieven. Jan Hendrik Sweers

Je kunt het hele Smart Mobility rapport in de bijlage vinden.

Bron: Connekt

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)

/**whitelisting script Active Campaign**/