Bezig met laden...

Open college Smart mobility: Hebben organisaties ook een reptielenbrein? Over omgaan met veranderingen | Smart Mobility Academy | DMI

home "»" Community's "»" Smart Mobility Academy "»" Kalender "»" Open college Smart mobility: Hebben organisaties ook een reptielenbrein? Over omgaan met veranderingen
Smart Mobility Academy

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Navigatie-item bewerken

Vereist De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
Vereist
Vereist
Vereist De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
 
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Registreer je Nu
aug 26

Open college Smart mobility: Hebben organisaties ook een reptielenbrein? Over omgaan met veranderingen

Open Smart Mobility College
26-aug-22 13:00 16:00 (Jordan Daylight Time)
Provinciekantoor Haarlem

 

Korte inhoud en/of leerdoelen:

Op vrijdag 26 augustus juli geeft Niels Götz een open college over organisatiepsychologie in relatie tot Smart Mobility.

De sector verkeer & mobiliteit is volop in transitie. Nieuwe technieken, nieuwe mobiliteitsconcepten, publiek-private samenwerking. Dit betekent dat organisaties moeten anticiperen, moeten veranderen, misschien wel een nieuwe organisatiecultuur nodig hebben. En dat is niet altijd gemakkelijk.

Als individuen met verandering in aanraking komen, treedt vaak het reptielenbrein in werking. Dat is het onderbewuste systeem dat ons ertoe beweegt om in onze comfortzone te blijven en weerstand te bieden tegen verandering. Maar wat gebeurt er bij organisaties en hun cultuur? Hebben die ook een reptielenbrein? En zo ja, hoe werkt dat dan?

Tijdens dit open college in het provinciehuis in Haarlem vertelt Niels Götz over het reptielenbrein in organisaties. Als je met Smart Mobility werkt, loop je soms tegen weerstanden aan, die zich heel subtiel kunnen manifesteren. Wat kun je verwachten en hoe ga je daarmee om?

Het college vindt plaats in het kader van het opleidingsprogramma “Aan het werk met veilige, slimme en groen mobiliteit” dat we samen met de provincie Noord Holland organiseren.

Leervorm: Open college
Website: https://platformwow.nl/agenda/2022/08/open-college-smart-mobility-reptielenbrein

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)