Bezig met laden...

Nationaal Verkeerskundecongres | Smart Mobility Academy | DMI

home "»" Community's "»" Smart Mobility Academy "»" Kalender "»" Nationaal Verkeerskundecongres
Smart Mobility Academy

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Navigatie-item bewerken

Vereist De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
Vereist
Vereist
Vereist De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
 
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Registreer je Nu
nov 3

Nationaal Verkeerskundecongres

Kennisevent
03-nov-22 (Hele dag, Jordan Standard Time)
Martiniplaza
Korte inhoud en/of leerdoelen:

Kom ook verbinden, praten, discussiëren en elkaar ontmoeten tijdens hét congres voor en door verkeerskundigen en mobiliteitsprofessionals! Volg een boeiend programma vol nieuwe inzichten, bezoek sessies gebaseerd op papers geschreven door jouw vakgenoten en blijf vooral voor de spetterende afsluiting en de gezellig borrel. We ontmoeten je graag op 2 en 3 november tijdens het Nationaal Verkeerskundecongres!

De toekomst van mobiliteit
Gastheer provincie Groningen kijkt vooruit, naar de toekomst van onze mobiliteit. Onze mobiliteit is altijd in beweging. Van paard en wagen naar de vliegende auto en de hyperloop – maar ook van dagelijks tientallen kilometers forenzen naar lopen, naar je thuiswerkplek of de bakker om de hoek. Hoe we onze steden en dorpen inrichten bepaalt hoe ons mobiliteitssysteem kan en moet functioneren. Iedereen elektrisch – of dat nu om een eigen auto of een deelsysteem gaat – betekent ook een andere toekomst voor ons energienetwerk. De keuzes die we vandaag maken, bepalen hoe onze steden, dorpen, onze snelwegen, onze reisbewegingen en ons dagelijks leven eruit zal zien. Kijk je mee naar een hoopvolle toekomst?

Leervorm: Congres
Website: https://www.nationaalverkeerskundecongres.nl/?utm_source=Nationaal+verkeerskundecongres&utm_campaign=263d1b1206-NVC2022+-+EDM6&utm_medium=email&utm_term=0_a228fd3158-263d1b1206-226941009

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)