Bezig met laden...

MRA Smart Mobility Festival 2020 (16 t/m 19 november) | MRA-Netwerk Krachtenbundeling | Dutch Mobility Innovations

home "»" Community's "»" MRA-Netwerk Krachtenbundeling "»" artikelen "»" MRA Smart Mobility Festival 2020 (16 t/m 19 november)
MRA-Netwerk Krachtenbundeling

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Navigatie-item bewerken

Vereist De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
Vereist
Vereist
Vereist De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
 
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Registreer je Nu
MRA Smart Mobility Festival 2020 (16 t/m 19 november)

MRA Smart Mobility Festival 2020 (16 t/m 19 november)

 /5
0 (0stemmen)

Van 16 november tot en met 19 november vindt het MRA Smart Mobility Festival 2020 plaats. In navolging van het event in 2018 laat MRA Smart Mobility opnieuw zien hoe Smart Mobility bijdraagt aan de mobiliteitsvraagstukken in de MRA.

Het doel is om tijdens de verschillende digitale masterclasses, safari’s en werkateliers kennis te delen en van elkaar te leren. Vanuit de thema’s MaaS, Digitale en Fysieke Infrastructuur, Gebiedsontwikkeling, Logistiek en Data wordt er stilgestaan bij actuele mobiliteitsvraagstukken en worden lessen uit de praktijk met elkaar gedeeld.

Verschillende onderwerpen komen aan bod, zoals: Hoe gaan we veilig om met mobiliteitsdata? Wat is de maatschappelijke waarde van Smart Mobility? En hoe kunnen we omgaan met nieuwe ontwikkelingen, zoals de inzet van Hubs in Amsterdam en (bouw)logistiek over water?

Neem op https://www.smartmobilitymrafestival.nl/ een kijkje in het gevarieerde programma van het festival. De masterclasses en safari’s kan je zonder aanmelding volgen. Voor de werkateliers dien je aan te melden.

 

Opmerkingen (1)

   
Martin
Er zijn 2 dagen achter de rug. Mooie sessies, prima opkomst en hele gave live show als kick off!!! Nog twee dagen te gaan, dus komt dat zien!
17-nov-20 15:12
 · 
 /5
0 (0stemmen)
door