Bezig met laden...

CIVINET WEBINAR Smart Mobility | Webinars | Dutch Mobility Innovations

home "»" Community's "»" Webinars "»" Kalender "»" CIVINET WEBINAR Smart Mobility
Webinars

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Navigatie-item bewerken

Vereist De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
Vereist
Vereist
Vereist De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
 
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Registreer je Nu
okt 29

CIVINET WEBINAR Smart Mobility

Webinar partners
29-okt-21 13:00 14:00 (W. Europe Daylight Time)
Online

Op donderdag 29 oktober organiseert stedennetwerk CIVINET Nederland/Vlaanderen een webinar ‘Smart Mobility’. DTV Consultants voert het secretariaat voor dit netwerk en zorgt vanuit deze rol voor de praktische organisatie van het webinar. Ook verzorgen verkeerslichtenspecialisten van DTV Consultants een deel van het programma, over praktijkervaringen met de uitrol van iVRI’s.

In het webinar komen praktische voorbeelden aan bod vanuit verschillende invalshoeken.

’s-Hertogenbosch valideert smart mobility ervaringen

De gemeente Den Bosch werkt komende jaren aan een aanpak en agenda voor Deelmobiliteit en Slimme en Schone bevoorrading. Om kennis en ervaringen van andere steden hierbij optimaal te gebruiken neemt Den Bosch deel aan het CIVITAS SPROUT project. In dit project zal Den Bosch ervaringen van andere deelnemende steden valideren.

Slim naar Antwerpen

Stad Antwerpen zal de resultaten uit het CIVITAS PORTIS project delen. In het bijzonder met betrekking tot data en diensten in het kader van ‘Slim naar Antwerpen’. De reisplanner van Slim naar Antwerpen biedt gebruikers een platform met actuele reis- en verkeersinformatie over verschillende modaliteiten. Om dit mogelijk te maken zijn aan de achterkant flinke stappen gezet om verschillende databronnen met elkaar te koppelen.

iVRI ervaringen in de praktijk

Van beleidsagenda, naar online dataplatforms. En van online platforms naar de  straat. In een korte presentatie geeft DTV Consultants een introductie over intelligente verkeerslichten (iVRIs). Wat is een iVRI? Wat kun je ermee? En wat brengt het ‘slim maken’ van een verkeerslicht nu allemaal met zich mee voor een wegbeheerder?

Wij kijken er naar uit om u te zien op 29 oktober om 13:00. Het webinar is gratis te volgen. U kunt zich hier hier aanmelden.

 

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)