Bezig met laden...

2020.03.16 Inhoudelijke tekst aankondiging uitvraag landelijke data-uitwisselingsfunctie.pdf | Talking Traffic Partnership

home "»" Community's "»" Talking Traffic Partnership "»" bestanden
Talking Traffic Partnership

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Navigatie-item bewerken

Vereist De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
Vereist
Vereist
Vereist De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
 
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Registreer je Nu
.pdf
2020.03.16 Inhoudelijke tekst aankondiging uitvraag landelijke data-uitwisselingsfunctie.pdf
160,4KB  · Versie 1
 /5
0 (0stemmen)
 
Aanbesteding iVRI Overnamepunt
Er is gestart met het borgen van de functie van één landelijk overnamepunt iVRI en verplaatsingsdata vanaf 2021, zoals nu wordt ingevuld door TLEX (Traffic Light Exchange). Het ministerie van IenW heeft maandag 16 maart hiervoor een Vooraankondiging gepubliceerd op TenderNed (zie bijlage).

De gepubliceerde Vooraankondiging beschrijft de voorgenomen Europese aanbesteding en de contouren daarvan. De specifieke eisen daarbinnen moeten in de periode tot 1 juni worden ingevuld. Bedrijven zijn in de gelegenheid gesteld om voor 15 april hun zienswijzen naar aanleiding van de Vooraankondiging in te brengen. NDW en IenW verzorgen samen de coördinatie van de inbreng vanuit overheden. Zij hebben de werkgroep Intelligente Kruispunten, de Coördinatiegroep LVMB, IVER en CVN uitgenodigd om enkele (publieke) leden af te vaardigen om actief deel te nemen aan de uitwerkingen de aankomende weken. Vanzelfsprekend worden alle betrokkenen periodiek geïnformeerd over de voortgang.