Hoe kunnen we je helpen?

Op deze pagina’s lees je meer over hoe DMI werkt. De basisinformatie vind je hieronder. Voor specifiekere vragen heb je de beschikking over een uitgebreide WIKI. Natuurlijk kun je ook met ons contact opnemen.

 

 

 

Delen   

   

Hoe werkt het platform?

Ik ben nieuw op DMI. Hoe werkt het?

Welkom bij DMI, het online samenwerkingsplatform voor mobiliteitsprofessionals in Nederland. Je vindt hier handige informatie voor een snelle start op DMI.  

Community's kiezen.

Wanneer je alles goed hebt ingesteld op het platform, kun je bekijken aan welke community's je wilt deelnemen. Sommige community's zijn besloten, bijvoorbeeld omdat er wordt samengewerkt aan een project. Bij andere community's kan iedereen die in dat onderwerp geïnteresseerd is, zich aansluiten. 

Ik wil een community starten. Hoe doe ik dat?

Ben je op zoek naar een manier om efficiënter samen te werken binnen je project of programma? Dan kun je overwegen om een community op DMI te starten. 

Naar onze WIKI

Hoe kan ik bijdragen?

Spelregels binnen de community's van DMI.

Als professional kun je kosteloos gebruik maken van het platform en bijbehorende faciliteiten. Maar deelnemen aan DMI is niet vrijblijvend. We vragen er ook iets voor terug. Een community maak je immers met alle gebruikers samen. Lees hier meer over de spelregels in de community. 

Een artikel of blog schrijven: 9 tips voor een overtuigend verhaal.

De meesten van ons schrijven dagelijks teksten, van e-mails tot beleidsvoorstellen. Maar een blog of artikel schrijven is toch weer een andere tak van sport. 9 tips over het voorbereiden, schrijven en publiceren van jouw tekst. 

Schrijfstijl DMI.

Er zijn een aantal richtlijnen waar we mee werken. We communiceren zo persoonlijk mogelijk, bij voorkeur in het Nederlands met een actieve en concrete schrijfstijl. 

Meertips

Veelgestelde vragen

Ik wil een podcast plaatsen. Kan dat?

Dat kan zeker. Neem contact op met DMI support. Zij zullen een podcast template voor je maken. 

Hoe maak ik een artikel?

Een artikel aanmaken is zo gedaan. We hebben de stappen netjes voor je op een rij gezet. 

Hoe komt mijn artikel of evenement op de homepage?

Heb je een artikel of evenement dat extra aandacht nodig heeft? Vink dan het vakje 'wordt aanbevolen' aan. Denk je dat jouw artikel een plek op de homepage verdient? Laat het ons weten! Wij kunnen je artikel extra onder de aandacht brengen. 

Hoe kan ik een evenement aanmaken?

Er zijn heel veel interessante evenementen die je natuurlijk wilt delen met andere gebruikers. Buiten de datum, tijdstip en plaats, kun je ook een beschrijving en beelden toevoegen, mensen uitnodigen en het evenement van tags voorzien. 

Iets plaatsen op de tijdlijn.

Tijdlijn-updates zijn een simpele en effectieve manier om te communiceren met mensen en groepen. Je kunt iemand ergens op attenderen, links of video's plaatsen, #hashtags gebruiken om te categoriseren en bijdragen van vakgenoten 'liken'. 

Meer onderwerpen

Kom je er niet uit?

Contact via contactformulier
Gebruik het contactformulier voor eenvoudige vragen over functies.

Contact via video call 
Gebruik de chat om antwoorden te krijgen van andere leden van de community.

Contact met het supportteam
Als je nog niet kunt vinden wat je zoekt, stel dan je vraag aan ons supportteam en voeg bestanden of screenprints toe.
 
Contact via chat 
Gebruik de chat om antwoorden te krijgen van andere leden van de community.