Bezig met laden...

Transport Compleet Gorinchem is next level vakbeurs | Talking Logistics | Dutch Mobility Innovations

home "»" Communities "»" Talking Logistics "»" artikelen "»" Transport Compleet Gorinchem is next level vakbeurs
Talking Logistics

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Toevoegen nieuw tabblad

Voeg een hyperlink toe aan de communitynavigatie. U kunt linken naar interne of externe webpagina's. Voer de naam van het tabblad en de tab-URL in. Upload of kies een pictogram. Klik vervolgens op Opslaan.

De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Meld je Nu aan
Announcement 

Nieuw: download de gratis DMI app hier >>   

Transport Compleet Gorinchem is next level vakbeurs

 /5
0 (0stemmen)

Je moet in deze tijden van goeden huize komen om een succesvol evenement neer te zetten, eentje waar zowel exposanten als bezoekers tevreden mee zijn. Easyfairs, organisator van de aanstaande vakbeurs Transport Compleet in Gorinchem, weet dat en past haar concept op de beursvloer lichtjes aan.

De vernieuwingen voor de komende editie werden pal voor de zomervakantie gepresenteerd aan exposanten, maar voor TTM.nl willen beursmanagers Floris Valk en Fleur Bake ze nog wel even op een rijtje zetten. “Uitgangspunt is dat bezoekers op Transport Compleet niet alleen maar nieuwe producten willen zien, maar ook kennis willen opdoen om hun eigen business te verbeteren”, legt Floris Valk uit. Fleur Bake haakt in: “Het Kennistheater krijgt daarom een centrale plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Er zijn sessies van onder meer Nationale Nederlanden, Dynniq, Rietveld en Smartwayz. In Hardenberg, afgelopen voorjaar,  stond het Kennistheater niet centraal ‘in de loop’ van de bezoekers, en dat kostte aandacht. Nu is dat beter geregeld. We zien bij Autoprof al een paar jaar een grotere rol voor wat daar het Kennisplein heet, en dat beogen we ook voor Transport Compleet.”Live

De Vakopleiding Carrosseriebedrijf (VOC) richt in de Evenementenhal een virtuele schadestraat in. Bezoekers kunnen hier virtueel lassen en spuiten. “Echt live laten zien wat werken in de truck- en carrosseriebranche inhoudt. Dat is belangrijk, want er is een nijpend gebrek aan jong personeel, waardoor zelfs de toekomst van het transport en dealerbedrijven op het spel staat”, licht Valk toe. De nadruk op kennis en praktijk zien we ook terug bij kennissessies van TLN en RAI Vereniging. Nooteboom organiseert samen met Vtas een eigen kennissessie. Een ander programmaonderdeel is een presentatie over het perspectief richting 2025, waarin verschillende toekomstscenario’s over de carrosseriebouw worden besproken.  

VIP

Het is vaak druk en rumoerig op de beursvloer van Transport Compleet. Iets meer rust voor een goed gesprek kan geen kwaad. Daarom concentreert Transport Compleet in de Evenementenhal Gorinchem de horeca grotendeels op een Food Court en krijgen exposanten de gelegenheid een rustig gesprek te voeren met bezoekers in de VIP Lounge. “Het geeft exposanten ook de mogelijkheid bezoekers of klanten een stukje exclusiviteit te bieden”, legt Bake uit, bij Transport Compleet a.i. verantwoordelijk voor de marketing.

Next Level

Natuurlijk zijn er ook deze editie van Transport Compleet nieuwe exposanten. “BASF, het Belgische Ludo Pauwels en MFTC en D-Tec”, somt Valk er een paar op. “De beursvloer is zo goed als volgeboekt.” Daarom is het maar goed dat de Evenementenhal Gorinchem uitbreidt met een geheel vernieuwde en uitgebreide bovenverdieping, ‘Next Level’ geheten. “Daarmee krijgen we 4200 vierkante meter aan extra beursoppervlakte. Volgend jaar staat die beursruimte ons ook tot beschikking”, aldus Valk. Nieuw dit jaar is ook dat bezoekers moeten betalen voor parkeren bij de Evenementenhal in Gorinchem. Het dagtarief staat op 6 euro. 

Easyfairs blijft bezig om haar vakbeurzen te professionaliseren en wil exposanten ook tools bieden om het hele jaar door te kunnen profiteren van deelname aan bijvoorbeeld Transport Compleet. Valk en Bake: “Met EasyGo willen we niet alleen een smartbadge voor de bezoeker realiseren, maar ook een permanente online aanwezigheid voor alle exposanten. Dat gaat in 2020 van start. Tegelijk willen we veel vroeger dan nu het geval is contact zoeken en in contact blijven met exposanten om samen de meest optimale vakbeurs Transport Compleet samen te stellen, voor de exposant èn de bezoeker.”

Transport Compleet Gorinchem vindt plaats op dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 september 2019 in Evenementenhal Gorinchem, direct aan de A15 en A27. Check de link voor meer info.

Bron: TTM

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)