Bezig met laden...

Het Mobility platform: concrete oplossingen voor slimme mobiliteit | Talking Logistics | Dutch Mobility Innovations

home "»" Communities "»" Talking Logistics "»" artikelen "»" Het Mobility platform: concrete oplossingen voor slimme mobiliteit
Talking Logistics

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Toevoegen nieuw tabblad

Voeg een hyperlink toe aan de communitynavigatie. U kunt linken naar interne of externe webpagina's. Voer de naam van het tabblad en de tab-URL in. Upload of kies een pictogram. Klik vervolgens op Opslaan.

De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Registreer je Nu
Announcement 

Nieuw: download de gratis DMI app hier >>   

Het Mobility platform: concrete oplossingen voor slimme mobiliteit

 /5
0 (0stemmen)

Voor iedereen werkzaam in Logistiek Nederland. Er is weer een nieuwe Release uit van het Mobility Platform! Bekijk de data over milieuzones, venstertijden, voorkeursroutes en o.a. laad en los plekken op de interactieve kaart.

Matrixian werkt nauw samen met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Samen werken we aan een dataplatform waar we verschillende datasets bij elkaar brengen: van geplande en actuele wegafsluitingen tot milieuzones en doorrijhoogtes van viaducten. Hiermee krijgt een pilotgroep met logistiek dienstverleners een bruikbare tool om hun routes slim te plannen, en zo nodig aan te passen.

Ook voor pakketbezorgers kan openbare data nuttig zijn. Zeker als je die combineert met vastgoeddata. Weg afgesloten, files en er bij aankomst achter komen dat je klant op twee hoog achter woont, zonder lift? Je ziet jezelf al aan komen rijden met die was-droogcombinatie achter in je bus.

Geïnteresseerd? Maak hier gratis je account aan.

Bron: Matrixian

 

 

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)