Bezig met laden...

Coop gaat vanuit hubs bezorgen | Talking Logistics | Dutch Mobility Innovations

home "»" Community's "»" Talking Logistics "»" artikelen "»" Coop gaat vanuit hubs bezorgen
Talking Logistics

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Toevoegen nieuw tabblad

Voeg een hyperlink toe aan de communitynavigatie. U kunt linken naar interne of externe webpagina's. Voer de naam van het tabblad en de tab-URL in. Upload of kies een pictogram. Klik vervolgens op Opslaan.

De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Registreer je Nu

Coop gaat vanuit hubs bezorgen

 /5
0 (0stemmen)

Coop gaat online bestellingen vanuit hubs bezorgen. De supermarktketen werkt samen met partner Telesuper aan een logistieke hub-structuur voor de bezorging van boodschappen. 

Bij de presentatie van de jaarcijfers stelt Coop online flink meters te maken. De grootgrutter noemt geen exacte bedragen, maar laat weten dat de online tak twee keer harder groeide dan de markt voor thuisbezorging. In 2019 bestelde 50 procent van de klant via de bestelapp van Coop, in 2018 was dat nog 30 procent. 

Door die groei ziet Coop zich genoodzaakt om een nieuwe logistieke structuur op te zetten voor e-commerce. Dat doet de supermarktketen samen met partner Telesuper, waar het sinds 2018 mede-eigenaar van is. Telesuper is actief als online supermarkt voor de zakelijke markt. Het bedrijf levert via een fijnmazig distributienetwerk boodschappen aan zorginstellingen, kinderopvangcentra en bedrijfscatering. 

Bron: Logistiekprofs

 

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)