Bezig met laden...

iSHARE Tech-celerator | Talking Logistics | Dutch Mobility Innovations

home "»" Community's "»" Talking Logistics "»" Kalender "»" iSHARE Tech-celerator
Talking Logistics

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Toevoegen nieuw tabblad

Voeg een hyperlink toe aan de communitynavigatie. U kunt linken naar interne of externe webpagina's. Voer de naam van het tabblad en de tab-URL in. Upload of kies een pictogram. Klik vervolgens op Opslaan.

De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Registreer je Nu
okt 11

iSHARE Tech-celerator

Special Interest Sessie
11-okt-18 09:00 21:00 (W. Europe Daylight Time)
Hewlett Packard Enterprise, Startbaan 16 in Amstelveen

Help je eigen organisatie én de logistieke sector met innovatieve oplossingen voor data delen


  • Ben je al bezig met data delen, en wil je versnellen?
  • Heb je organisaties in gedachten waarmee je wel data zou willen delen, maar zijn er belemmeringen om de handschoen echt op te pakken?
  • Of heb je juist een hemelbestormend idee dat met behulp van data delen veel zou opleveren voor jouw organisatie en/of de hele logistieke sector?

De sector gebruikt steeds meer data om klanten te bedienen. Maar er valt nog een wereld te winnen. Welke mogelijkheden biedt iSHARE om uniform, simpel en gecontroleerd data te delen, ook met partijen verderop in de keten? Help je eigen organisatie én de logistieke sector vooruit:

Op donderdag 11 oktober organiseren we voor de eerste keer een iSHARE Tech-celerator. We nodigen developers, hackers, ontwerpers, datawetenschappers, business developers, marketing specialisten en anderen uit om nieuwe, innovatieve oplossingen te bedenken en te maken voor de logistieke sector. 

Voor wie

Heb jij een goed idee waarbij je kansen ziet om met behulp van iSHARE verbeteringen door te voeren in de manier waarop data wordt gedeeld in de logistiek? Schrijf je dan in. Doe dat zo mogelijk samen met de partijen die je bij jouw case wilt betrekken.

Stel, je hebt bedacht dat je met iSHARE veel makkelijker data kunt delen met een andere partij in de keten, breng dan de developer van deze partij mee naar de Tech-celerator. Denk je dat je met iSHARE data kunt delen met een partij waar je tot nu toe geen zaken mee deed? Schrijf je dan in samen met deze partij. Betreft het een verbetering binnen je eigen organisatie, software of platform, schrijf je dan in met één of meerdere collega's. 

Je kunt bij de inschrijving ook aangeven met welke organisatie of soort organisatie je zou willen samenwerken cq. data delen. Het iSHARE-team kan je dan eventueel helpen bij de matchmaking.

Locatie 

De iSHARE Tech-celerator vindt plaats op 11 oktober bij Hewlett Packard Enterprise, Startbaan 16 in Amstelveen. We beginnen om 9.00 uur en eindigen rond de klok van 21.00 uur. Uiteraard zorgen wij voor de food & beverages.

Data delen met iSHARE

Tijdens de iSHARE Tech-celerator gaan de teams met de technische specificaties van iSHARE aan de slag. Ook is de iSHARE infrastructuur online beschikbaar voor live transacties. 

Teams worden door specialisten van het iSHARE-team begeleid. Dat gebeurt uiteraard tijdens de Tech-celerator, maar ook van tevoren. Het iSHARE-team zorgt dat je een gedegen voorbereiding doet zodat je het optimale uit de Tech-celerator haalt.

Breng je eigen laptops, telefoons, tablets en andere apparatuur mee. Uiteraard is er wifi en LAN-toegang.  

Hoofdprijs

Teams met een iSHARE toepassing waarvan de business value aangetoond kan worden en waarbij de case iSHARE echt nodig heeft, dingen mee naar de hoofdprijs. De waarde van de case en de mate waarin deze toepasbaar is, worden beoordeeld. De hoofdprijs bestaat uit:

  • Exposure voor jouw team en de case via de marketingkanalen van iSHARE
  • Jullie presenteren jullie case tijdens de vakbeurs ICT & Logistiek op 7 en 8 november op de iSHARE stand
  • Bovendien maakt jullie team kans om te pitchen aan de klankbordgroep van het NLIP, die bij voldoende vertrouwen in de oplossing, kan besluiten tot financiële ondersteuning van verdere ontwikkeling

Inschrijven

Interesse? Schrijf je dan nu in! Dat doe je door een e-mail te sturen waarin je de volgende zaken vermeld:

  • Namen van de teamleden
  • Globale opzet van de case

We nemen vervolgens contact met je op om de case voor te bereiden.

Website

https://www.ishareworks.org/ishare-tech-celerator

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)