Bezig met laden...

Transport Compleet Gorinchem | Talking Logistics | Dutch Mobility Innovations

home "»" Community's "»" Talking Logistics "»" Kalender "»" Transport Compleet Gorinchem
Talking Logistics

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Toevoegen nieuw tabblad

Voeg een hyperlink toe aan de communitynavigatie. U kunt linken naar interne of externe webpagina's. Voer de naam van het tabblad en de tab-URL in. Upload of kies een pictogram. Klik vervolgens op Opslaan.

De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Registreer je Nu
sep 3

Transport Compleet Gorinchem

Conference
03-sep-19 14:00 05-sep-19 22:00 (W. Europe Daylight Time)
Evenementenhal, Gorinchem

De Connected Transport Corridors  en de Corridor Zuid- Nederland (onderdeel van het programma SmartwayZ.nl) zullen aanwezig zijn bij Transport Compleet 2019 in Gorinchem.

De Connected Transport Corridors zijn een samenwerkingsverband tussen het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, SmartwayZ.NL, regionale overheden en marktpartijen om digitalisering in te zetten om transport te verduurzamen. Dat doen we op drie drukke logistieke routes: de Corridor Zuid-Nederland, Groot Rotterdam en Amsterdam Westkant.

Ervaar het zelf: Connected rijden

Transport compleet is hét platform dat professionals binnen het wegtransport verbindt. Wij nodigen je van harte uit om dit netwerkevenement op 3, 4 of 5 september aanstaande te bezoeken. Op onze stand (F128) kan je in een simulator ervaren wat het is om “connected” te rijden. Maak kennis met de corridormanager van jouw regio en ontmoet de verschillende technologiepartners. Zij kunnen toelichten hoe je jouw vloot connected kunt maken. We ontmoeten je graag!

Van pilot naar doen!

Onze dagelijkse lezing “Van pilot naar doen!” is waardevol voor zowel vervoerders als IT partijen. We delen onze visie op het ‘connected’ maken van vrachtwagens en hoe we bijdragen aan een betere doorstroming en veiligheid op de weg. We zoomen in op concrete maatregelen en hoe het delen van overheidsdata bijdraagt aan een efficiente(re) planning en routering. Kortom, we maken concreet wat jij nodig hebt om samen te werken aan het transport van de toekomst.

Kosteloos registreren

Via deze link kan je je kosteloos registreren voor de beurs: Link voor registratie. Of maak tijdens de registratie via www.transportcompleet.nl gebruik van de code: 71902013

 

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)