Bezig met laden...

Londen schorst milieuheffingen op autogebruik in stad om corona | Dutch Mobility Innovations

home "»" Community's "»" Dutch Mobility Innovations "»" artikelen "»" Londen schorst milieuheffingen op autogebruik in stad om corona
Dutch Mobility Innovations

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Toevoegen nieuw tabblad

Voeg een hyperlink toe aan de communitynavigatie. U kunt linken naar interne of externe webpagina's. Voer de naam van het tabblad en de tab-URL in. Upload of kies een pictogram. Klik vervolgens op Opslaan.

De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Registreer je Nu

Londen schorst milieuheffingen op autogebruik in stad om corona

 /5
0 (0stemmen)

LONDEN - Londen heeft met onmiddellijke ingang alle speciale milieuheffingen op het gebruik van auto’s in het centrum geschorst. De stad had juist extra belastingen ingevoerd om autoverkeer in de stad te beperken om files en luchtvervuiling tegen te gaan. Volgens burgemeester Sadiq Khan mogen mensen die in Londen werken of die de stad bevoorraden niet belemmerd worden door extra heffingen.

Hij zei dat „mensen met cruciale beroepen en het vrachtverkeer dat Londen bevoorraadt, zelf moeten kunnen bepalen hoe ze het best naar de stad komen”’.

De Britse regering is bezig noodwetgeving voor de bestrijding van het virus door het parlement te loodsen. Dat zou kunnen leiden tot strenge maatregelen inclusief een ’lockdown’. In het Lagerhuis begint maandag een debat over de maatregelen. Nadat die door het Hogerhuis zijn behandeld, kunnen ze aan het eind van de week van kracht worden, melden Britse media. Zondag negeerden erg veel Britten de oproep van de regering zoveel mogelijk thuis te blijven.

Bron: Telegraaf.

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)