Bezig met laden...

Openbaar Vervoer: duurzaam en efficiënt | Dutch Mobility Innovations | DMI

home "»" Community's "»" Dutch Mobility Innovations "»" blogs "»" Caroline De Cristofaro "»" Openbaar Vervoer: duurzaam en efficiënt
Dutch Mobility Innovations

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Navigatie-item bewerken

Vereist De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
Vereist
Vereist
Vereist De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
 
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Registreer je Nu
Openbaar Vervoer: duurzaam en efficiënt

Openbaar Vervoer: duurzaam en efficiënt

 /5
0 (0stemmen)

Om goed aan te sluiten bij de individuele reisbehoeften is een flexibel en divers aanbod van OV nodig. Dit vraagt om om afspraken tussen overheden en bedrijven die het vervoer aanbieden. Bij het realiseren van woningbouw moet bewust(er) worden gekeken naar de nabijheid van openbaar vervoer, zodat de auto minder noodzakelijk wordt en er voldoende hoogwaardige alternatieven laagdrempelig beschikbaar zijn.

Tegelijkertijd kan het spoor ook zorgen voor belemmeringen of specifieke eisen bij gebiedsontwikkelingen. Het is daarom van belang om al in een vroegtijdig stadium van planvorming rekening te houden met nabijheid van het spoor en de effecten daarvan en betrokken partijen aan tafel uit te nodigen. Zo wordt voorkomen dat achteraf allerlei corrigerende maatregelen getroffen moeten worden om de gewenste leefkwaliteit alsnog te kunnen garanderen.

Spoorbeheerder ProRail startte recent een programma, dat zich specifiek richt op het bouwen boven, onder en naast het spoor (BONS). Vergroening en klimaatadaptatie zijn belangrijke pijlers die terug komen in het programma.

Kijk hier voor meer informatie.

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)

/**whitelisting script Active Campaign**/