Bezig met laden...

DMI Update #1 | Dutch Mobility Innovations

home "»" Community's "»" Dutch Mobility Innovations "»" blogs "»" Paul Swaak "»" DMI Update #1
Dutch Mobility Innovations

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Navigatie-item bewerken

Vereist De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
Vereist
Vereist
Vereist De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
 
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Registreer je Nu
DMI Update #1

DMI Update #1

 /5
0 (0stemmen)

In de DMI Update vertel ik op regelmatige basis welke updates en/of nieuwe functionaliteit we hebben toegevoegd of aan het ontwikkelen zijn. We hebben besloten om het zogenaamde "continous deployment" toe te passen. Geen grote big bang updates maar steeds nieuwe functies als ze klaar en getest zijn. Soms klein soms wat groter.

Deze keer een aantal belangrijke stappen!


Integratie Office 365: klaar voor gebruik

Je kunt nu in elke community alle Word, Excel of PPT bestanden online aanpassen en met velen  tegelijkertijd. Als de laatste de aanpassingen gedaan heeft wordt het bestand geupdate en alle afzonderlijke aanpassingen gemerkt met datum en tijd (onder knop <geschiedenis>).

Hiervoor moeten de instellingen in je community wel goed staan dus laat het ons weten als je ook hiervan gebruik wilt maken.

De functie werkt nu in Chrome, Firefox en Edge. Aan Safari wordt nog gewerkt

Lees de tutorial hier: Samenwerken in een document 


Zoom en Jitsi integratie: over 1-2 weken

We zijn er bijna, nog een paar testen en dan kunnen we deze integratie ook live zetten. Je kunt dan vanuit je kalender heel eenvoudig een Zoom of Jitsie video call meeting aanmaken. De invite komt in ieders mailbox terecht en daar kan men dan de invite accepteren in outlook, ical of google agenda. De link staat ar dan automatisch in.


DMI project management tool: einde deze week

We werken met zijn allen in DMI aan steeds meer concrete ontwikkel- en deployment projecten, met steeds meer partijen. De behoefte en vraag naar een projectomgeving werd hierdoor steeds pregnanter. Voor sommigen een gruwel (die blijven vasthouden aan mailen en notulen en acties) voor anderen een uitkomst!

We zijn al maanden op zoek naar geschikte, te integreren, software hiervoor en hebben letterlijk vele tientallen tools de revue laten passeren. Grootste struikelblok in veel gevallen waren de kosten en complexiteit van veel producten. Op basis hiervan en onze gesprekken met het befaamde MIT (Massachusetts Institue of Technolgy) hebben we dit weekend onze keuze gemaakt. We hopen einde deze week de DMI Project Kanban Boards te presenteren.  

Nu nog niet geintegreerd in DMI (wel DMI domeinnaam en look en feel) maar daar gaan we de komende maanden hard aan werken. Meer nieuws hierover volgt.


Site scraper: medio december 2020

De laatste maanden hebben we veel test uitgevoerd met zogenaamde scraper/crawler software. dat is software die van een publiek toegankelijke site content kan "scrapen" en vervolgens via onze REST API in een community kan publiceren. Denk hierbij aan artikelen, events etc.

Op zich is dit niks nieuws maar wat wel nieuw is dat wij hiervoor een speciale Garphical User Interface aan het bouwen zijn die zorgt dat de content in juiste format met foto's, in de juiste community, in de juiste categorie met de juiste tags en auteur en juiste datum automatisch kan worden gepubliceerd of in een goedkeuringsworkflow terecht komt van de desbetreffende community manager. Elke week, elke maand...


Ik hoop van harte dat jullie van deze nieuwe ontwikkelingen net zo enthousiast worden als ik !

Vriendelijke groet, 

Paul Swaak

Voor meer info: support@dutchmobilityinnovations.com

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)