Bezig met laden...

Jaarcongres Dag van het OV 2020 | Dutch Mobility Innovations

home "»" Community's "»" Dutch Mobility Innovations "»" Kalender "»" Jaarcongres Dag van het OV 2020
Dutch Mobility Innovations

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Toevoegen nieuw tabblad

Voeg een hyperlink toe aan de communitynavigatie. U kunt linken naar interne of externe webpagina's. Voer de naam van het tabblad en de tab-URL in. Upload of kies een pictogram. Klik vervolgens op Opslaan.

De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Registreer je Nu
mrt 23

Jaarcongres Dag van het OV 2020

Congres
23-mrt-20 (Hele dag, W. Europe Standard Time)
Nader aan te geven

Op 23 maart 2020 gaan DOVA, CROW-KpVV samen met Toekomstbeeld OV 2040 de ‘Dag van het OV’ organiseren. Het congres is de opvolger van het jaarcongres van de OV Campus van vorig jaar. De rode draad is innovatie, een van de pijlers van het Toekomstbeeld OV 2040.

Naast een innovatiecampus is er ook een bestuurlijk Forum, waarin staatssecretaris Stientje van Veldhoven zitting neemt. Tijdens het jaarcongres maken we ook de landelijke uitslag van de OV-Klantenbarometer 2019 bekend en reiken we innovatieprijzen uit.

Uiteraard krijgt de kennisuitwisseling een belangrijke rol in het dagprogramma. We bieden een twaalftal kennissessies aan met een keur aan onderwerpen uit het Toekomstbeeld OV 2040 (en uit de daaruit voortvloeiende Contourennota).

Het programma is nog volop in ontwikkeling. Zodra er meer bekend is zullen CROW-KpVV en DOVA hierover communiceren. Noteer alvast 23 maart 2020 in uw agenda voor de ‘Dag van het OV’.

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)