Bezig met laden...

#SmartThursday - Gedragstips innovatief mobiliteitsbeleid | Dutch Mobility Innovations

home "»" Community's "»" Dutch Mobility Innovations "»" Kalender "»" #SmartThursday - Gedragstips innovatief mobiliteitsbeleid
Dutch Mobility Innovations

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Navigatie-item bewerken

Vereist De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
Vereist
Vereist
Vereist De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
 
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Registreer je Nu
apr 15

#SmartThursday - Gedragstips innovatief mobiliteitsbeleid

Kennissessie
15-apr-21 16:00 17:00 (W. Europe Daylight Time)
Online

Het Smart Mobility Platform van de Metropoolregio Amsterdam nodigt jou uit voor een wekelijkse online kennissessie. Dit is dé plek als je meer wilt weten over smart mobility oplossingen en je netwerk wilt uitbreiden! Experts uit het veld nemen je mee in de laatste ontwikkelingen en gaan graag het gesprek met je aan. Zo vergroten we met elkaar onze kennis en versterken we de samenwerking! 

Blok elke donderdag tussen 16.00 en 17.00 uur in je agenda voor onze online #SmartThursday sessies. Interessante onderwerpen als #MaaS, druktemanagement en slimme verkeersvoorspellingen komen voorbij. Ook kondigen we de sessies aan op LinkedIn.

15 april 2021 / Gedragstips innovatief mobiliteitsbeleid

Bij het vormgeven van nieuw mobiliteitsbeleid wordt er vooral gedacht aan regelingen en voorzieningen. Er is steeds meer mogelijk door de komst van innovatieve mobiliteitsconcepten zoals MaaS. Echter als je geen aandacht besteed aan gedrag en draagvlak laat je als werkgever kansen liggen om de gehele potentie van nieuw mobiliteitsbeleid te benutten. Sterker nog: Met alleen aandacht voor regelingen en voorzieningen zullen werknemers maar marginaal ander reisgedrag vertonen. Reisgedrag is namelijk gewoontegedrag en moeilijk te veranderen. In deze masterclass geven we 5 concrete en praktische gedragstips om tot goed en gedragen mobiliteitsbeleid te komen en een werkelijke impact op gedrag te realiseren!

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)