Bezig met laden...

Workshops ‘Digitalisering & SmartCity’ | Dutch Mobility Innovations

home "»" Community's "»" Dutch Mobility Innovations "»" Kalender "»" Workshops ‘Digitalisering & SmartCity’
Dutch Mobility Innovations

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Navigatie-item bewerken

Vereist De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
Vereist
Vereist
Vereist De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
 
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Registreer je Nu
nov 10

Workshops ‘Digitalisering & SmartCity’

Workshop
10-nov-21 15:30 18:30 (W. Europe Standard Time)
Online

Beste bestuurders en ambtenaren,

Je bent dagelijks bezig met de grootste maatschappelijke en stedelijke uitdagingen van het moment. Oplossingen zijn steeds vaker moeilijker te vinden, huidige aanpak en maatregelen blijken steeds vaker onvoldoende. Je hebt wel gehoord dat nieuwe technologie en digitale oplossingen een bijdrage kunnen leveren aan de opgaven in onze steden, dorpen en regio’s. Maar je weet niet zo goed hoe?

Om jou en je collega’s te helpen, hebben de G40 Themagroep Smart Cities, het Ministerie Infrastructuur en Waterstaat, Heijmans, VodafoneZiggo en de Future City Foundation het initiatief genomen om een Bewustwordingscampagne Digitalisering & SmartCity te ontwikkelen. Deze campagne heeft tot doel de bewustwording van digitalisering en SmartCitymogelijkheden binnen gemeenten te vergroten. Ondermeer door een hele nieuwe website www.slimmestadzodoenwedat.nl waar je veel voorbeelden en inspiratie vindt. Maar ook door twee verschillende praktische, online workshops, waarvoor wij je en jouw collega’s graag uitnodigen. Aan deze workshops zijn geen kosten verbonden:

Workshop ‘Slimme Stad zo doen we dat’ op woensdag 13 oktober 2021 van 15.30 tot 17.30 uur, waarin verschillende inspirerende sprekers hun verhaal vertellen en wij voor de belangrijkste maatschappelijke en stedelijke thema’s verschillende oplossingen laten zien die nu al voor handen zijn.

 

Workshop ‘Aan de slag met de Slimme Stad’ op woensdag 10 november 2021 van 15.30 tot 17.30 uur, waarin wij op basis van de belangrijkste maatschappelijke en stedelijke thema’ssamen aan de slag gaan en laten zien wat digitalisering en smartcityoplossingen voor jou kunnen betekenen.

Doe je mee? Gaan wij samen aan de slag met de slimme stad, zodat jij uiteindelijk meer inzicht krijgt in nieuwe oplossingen en die mogelijk ook binnen jouw gemeente in de praktijk kan brengen?

Meld u hier aan voor de Workshops door te klikken op deze link

Tevens stellen wij je een aantal vragen om informatie te vergaren die wij kunnen gebruiken tijdens deze bijeenkomst.

Namens de partners van de Bewustwordingscampagne Digitalisering & SmartCity,

Wim Willems en Rolf Tjemmes (gemeente Apeldoorn)

Michiel van Willigen en Henk Vonk (gemeente Zwolle)

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)