Bezig met laden...

Handelsmissie naar het Verenigd Koninkrijk - wervingskansen Nederlandse bedrijfsleven | Dutch Mobility Innovations | DMI

home "»" Community's "»" Dutch Mobility Innovations "»" Kalender "»" Handelsmissie naar het Verenigd Koninkrijk - wervingskansen Nederlandse bedrijfsleven
Dutch Mobility Innovations

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Navigatie-item bewerken

Vereist De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
Vereist
Vereist
Vereist De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
 
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Registreer je Nu
okt 18

Handelsmissie naar het Verenigd Koninkrijk - wervingskansen Nederlandse bedrijfsleven

Handelsmissie
18-okt-22 20-okt-22 (Hele dag, W. Europe Daylight Time)
Londen, Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk (VK) is een van de belangrijkste handelspartners van Nederland, en onze Noordzeebuur. Brexit doet hier niets aan af. De handelsmissie bied je de mogelijkheid om je netwerk te verbreden en te verdiepen met nieuwe (zaken)partners en marktkansen te ontdekken. 

Er liggen kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven op met name de volgende gebieden:

 • Elektrisch vervoer en laadinfrastructuu;
 • Micromobiliteit en deelmobiliteit;
 • Actieve mobiliteit;
 • First & last mile-oplossingen voor stadslogistiek;
 • Digitale toepassingen (zoals MaaS en verkeersmanagement).

Wil je zakendoen in het VK en is je organisatie gespecialiseerd in Kunstmatige Intelligentie (AI) of duurzame mobiliteit? Neem dan op 18 en 19 oktober 2022 deel aan de handelsmissie naar het VK (Londen). De missie staat onder leiding van de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Liesje Schreinemacher en de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, Vivianne Heijnen.

Deze tweedaagse handelsmissie staat open voor Nederlands mkb'ers, start-ups, scale-ups en kennisinstellingen. Wij nodigen in het bijzonder ook vrouwelijke ondernemers uit om deel te nemen.

Bent u actief op deze thema's? Dan is er volop gelegenheid om te netwerken, marktkansen te ontdekken en in contact te komen met potentiële zakenpartners en/of opdrachtgevers. 

Voor wie?

Deelname staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die zich focussen op Kunstmatige Intelligentie (AI) en Duurzame Mobiliteit.

Wij nodigen in het bijzonder ook vrouwelijke ondernemers uit om deel te nemen. Bent u als vrouwelijk ondernemer niet op deze thema's actief? Meld u zich dan om te bespreken hoe wij tijdens deze handelsmissie aan uw wensen tegemoet zouden kunnen komen.

Programmaonderdelen

We bieden een maatwerkprogramma voor deelnemende bedrijven aan. Op hoofdlijnen bestaat het programma uit de volgende onderdelen:

 • informatieve deelsessies, zoals seminars of workshops;
 • bedrijfs- en/of site-bezoeken;
 • netwerkevenementen;
 • handelslunch;
 • individuele matchmaking (netwerkgesprekken op maat);
 • lokale ondersteuning door de organisatie;
 • lokaal vervoer (gekoppeld aan het missieprogramma).

Je krijgt tijdens deelsessies inzicht in marktkansen en -projecten in het VK. Dit allemaal op het gebied van AI én rond duurzame mobiliteit. Zeker voor AI komen ook kansen buiten Londen aan de orde.

Je vergroot je netwerk; tijdens meerdere netwerkmomenten kom je in contact met Britse overheidsinstanties, kennisinstellingen en bedrijven. Het is mogelijk om op locatie je product of dienst te presenteren aan potentiële zakenpartners. 

Ook biedt de aanwezigheid van de minister en de staatssecretaris je een kans om op hoog niveau contacten te leggen en uit te bouwen. Daarnaast is het mogelijk om in het bijzijn van de bewindspersonen een contract of een intentieverklaring te ondertekenen.

Aanmelden

Meld je aan voor de handelsmissie. De uiterste aanmelddatum is donderdag 1 september. Wordt de inschrijftermijn verlengd en meld je je na 1 september aan? Dan is deelname aan individuele matchmaking niet vanzelfsprekend. 

Kosten

Deelname kost € 475 per organisatie. Er mogen maximaal 2 deelnemers mee per organisatie. Iedere deelnemer meldt zich apart aan. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Voor lokaal vervoer wordt gezorgd. 

Het voorlopige Engelstalige programma vind je als bijlage. 

Vragen

Heb je vragen over deze missie? Neem dan contact op met:

Alexander van der Kaa, Projectmanager missies 
E: alexander.vanderkaa@rvo.nl

Margriet Veenstra, Projectmanager missies
E: margriet.veenstra@rvo.nl

Wie moet deelnemen

Deze tweedaagse handelsmissie staat open voor Nederlands mkb'ers, start-ups, scale-ups en kennisinstellingen. Wij nodigen in het bijzonder ook vrouwelijke ondernemers uit om deel te nemen.

Website

https://www.rvo.nl/evenementen/handelsmissie-verenigd-koninkrijk

Organisatie

RVO

Opmerkingen (er zijn nog geen reacties)