Bezig met laden...

Low Carbon Travels - Duurzaam op pad! | Dutch Mobility Innovations | DMI

Dutch Mobility Innovations

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Navigatie-item bewerken

Vereist De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
Vereist
Vereist
Vereist De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
 
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Registreer je Nu
1

Low Carbon Travels - Duurzaam op pad!

  • Fase: Active
  • Categorie: Default Category

Het mondiale toerisme draagt voor ruim 8% bij aan de opwarming van de aarde. Met mijn bedrijf Low Carbon Travels bied ik onvergetelijke verwenreizen aan naar Italie die positief bijdragen aan het milieu en vooral ook aan de lokale economie, cultuur en natuur.

Of het nu “bewust en verantwoord reizen” of “reizen zonder voetafdruk” wordt genoemd, duurzaam toerisme is voor mij niets anders dan het vinden van een manier van reizen waarbij je een positieve bijdrage levert en een kleinere ecologische footprint achterlaat. Reizen terwijl je rekening houdt met milieu, lokale cultuur & natuur, en de plaatselijke economie.

En je hoeft niet naar Italië te vliegen om het te beleven. Sterker nog: met de trein is Italië ook uitstekend bereikbaar. Binnen een dag reis je makkelijk naar Milaan, Venetië, Bologna, Florence, Perugia en Rome. Als je verder naar het zuiden wilt, zijn er aantrekkelijke nachttreinen. En naar Sardinië, Sicilië of andere eilanden vaar je comfortabel met de ferry.

Deze manier van reizen is niet alleen duurzaam maar ook een echte belevenis. Lekker uitgerust wakker worden in Italië. Bij aankomst op het station staat een volledig elektrische auto klaar en reizigers verblijven bij de meest bijzondere, historische en duurzaam ingestelde accommodaties.

Ik stel de reizen zelf samen en check de locaties. Elk geselecteerd verblijf onderscheidt zich vanwege de lange geschiedenis, traditie, de duurzame aanpassingen en de “groene” filosofie waarmee de eigenaren alle processen en diensten uitvoeren.
Low Carbon Travels vindt dat ons duurzame gedachtegoed nooit ten koste moet gaan van het reisplezier. Sterker nog, ik geloof dat bewust reizen juist leidt tot nog bewuster genieten. Dat is zeker van toepassing op onze luxe reizen die je extra laten genieten van alle aanwezige weelde op bestemming. Luxe zonder de (milieu)lasten en schuldgevoel!

Mijn droom is dan ook om reizen in het hele Middellandse Zeegebied 100% duurzaam te maken. Ik wil graag Low Carbon Travels uitbreiden naar Malta, Griekenland, Spanje en Portugal. Deze nieuwe, groene manier van reizen is de toekomst!

Met duurzame groeten,

Manuela Talana
CEO & Founder Low Carbon Travels

Opmerkingen (2)

   
Floortje

Beste Manuela. als je meedoet aan de challenge moet je daar je idee pitchen en niet in deze community :-)

https://dutchmobilityinnovations.com/spaces/1179/challenges/ideas

02-apr-20 09:59
 · 
 /5
0 (0stemmen)
door
   
LowCarbonTravels

Beste Floor, dank je wel, dat had ik inderdaad meteen daarna al gedaan :)

 

02-apr-20 10:28
 · 
 /5
0 (0stemmen)
door